Na de mediuscard is er dan ook de exacard. Easybuy is de eigenaar van het bedrijf. De kaart kan je gebruiken als prepaid creditcard voor online aankopen, tickets, hotels, auto’s reserveringen en meer.

Wil je ook zo’n kaart Klik hier

De Exacard Prepaid MasterCard® is een echte MasterCard® met alle kenmerken van een conventionele creditcard. U kunt eenvoudig geld opnemen bij geldautomaten over de hele wereld of betalingen verrichten op het internet en winkels waar creditcards worden geaccepteerd.
Met een prepaid MasterCard®, laad u geld op de kaart en vervolgens kunt u het besteden zoals u wilt. Sinds Exacard een prepaid MasterCard® is, is er geen kredietlimiet. Dit betekent dat uw limiet wordt bepaald door de hoeveelheid geld dat u heeft opgeladen op uw Exacard MasterCard®. Winkels en geldautomaten kunnen geen verschil zien of u een prepaid MasterCard®, of een creditcard MasterCard® heeft.

Er is geen financiering of de rentekosten bij een Exacard MasterCard®, want de kaart is prepaid. Uw bestedingsruimte is het bedrag dat u heeft opgeladen op de kaart. Eenvoudig en veilig. Wanneer u uw kaart heeft geactiveerd kunt u het opladen met creditcards, bankoverschrijvingen, cash vouchers, iDeal, Giropay en nog veel meer.

De Exacard Prepaid MasterCard® kost EUR 39, – per jaar, incl. verzendkosten.

http://www.exacard.com/

Website: http://www.dewie.nl/2010/08/exacard-de-tweede-debitcard-mastercard-van-nederland-prepaid-creditcard-ervaringen-reacties/

Bron: EMEA Persberichten