Vele mensen hebben problemen met in slaap komen, dit kan diverse oorzaken hebben. Voor die mensen die niet kunnen slapen door omgevingsgeluiden zoals straat geluiden, geluiden van buren of, nog erger, een partner die sneller in slaap valt en snurkt. Een snurkende partner is al vervelend genoeg. Op de website van StopSnurken.nu vindt u diverse middelen tegen snurken, een van de meest verkochte middelen zijn de oordopjes voor het slapen. De oordopjes die wij hebben geselecteerd zijn er maar een paar en speciaal als oordopje voor het slapen, namelijk:

De Mack’s pillow soft oordopjes slapen
Deze oordopjes zijn van silicone gemaakt. De oordopjes passen in elk oor, voor het slapen gaan even in de juiste vorm kneden en daarna is uw gehoorgang geheel afgesloten. Deze silicone oordopjes gaan ongeveer 10 keer mee.

De Alpine oordopjes slapen
Dit zijn in onze ogen de beste oordopjes, ze passen in elk oor en sluiten ook de gehele gehoorgang af. Omgevingsgeluiden worden gedimd en toch kunt u uw wekker de volgende ochtend nog horen afgaan. Doordat er een klein buisje in het oordopje zit komt er zuurstof in het oor waardoor de oordopjes comfortabeler zitten en u er minder snel last van zult hebben. Deze Alpine slapen oordopjes kunt u ongeveer 3 maanden gebruiken.

StopSnurken.nu is de specialist op het gebied van Snurken. De webshop verkoopt diverse middelen tegen snurken waaronder de oordopjes. Tevens zijn alle prijzen inclusief verzending.

Website: http://www.stopsnurken.nu/

Bron: EMEA Persberichten