Beuningen, 21 september 2010. Op 22 september om 20.00u lanceert salarisspecialist Roel van Winssen op www.eenhogersalaris.nl het e-learningprogramma “ËœIn 7 stappen naar een hoger salaris’, zijn debuut als schrijver en uitgever. “Met een goede voorbereiding op je salarisonderhandelingen kun je als werknemer al gauw enkele honderden euro’s per maand méér verdienen“ aldus Van Winssen.

“Dat begint al met het achterhalen van je marktwaarde. Te makkelijk wordt gedacht dat er niks te onderhandelen valt, terwijl er vaak voldoende ruimte is, ook als er een CAO van toepassing is. Als jij niet goed weet wat je ergens kunt of wilt gaan verdienen kun je er zeker van zijn dat je veel lager uit zult komen dan wat mogelijk was geweest.“

Met de ervaring als werknemer en de kennis die hij heeft opgedaan als adviseur van werkgevers heeft de 34-jarige Van Winssen zijn e-boek “ËœIn 7 stappen naar een hoger salaris’ geschreven. In 9 online video’s licht hij vervolgens stap voor stap toe wat je als werknemer moet doen en laten.

Van Winssen is sinds 2006 eigenaar van een salarisadministratiekantoor dat voor enkele honderden werkgevers de salarisadministratie verzorgt. Daarvoor is hij meer dan 10 jaar werknemer in loondienst geweest.

Vertel niet wat je nu verdient
“Onderhandelen over je salaris is een spel, maar dan moet je wel weten wat de spelregels zijn. Het maakt niet uit of je al langer werkt voor een werkgever of er net solliciteert. Als sollicitant heb je de beste mogelijkheden om een fikse salarisverbetering te realiseren“ volgens Van Winssen. “Maar vertel niet wat je nu verdient. Ook niet als daarnaar wordt gevraagd.“

Van Winssen geeft “ËœIn 7 stappen naar een hoger salaris’ uit in eigen beheer via zijn website www.eenhogersalaris.nl . Vanaf woensdag 22 september om 20.00u kunnen het e-boek en de 9 online video’s daar voor € 47,- worden aangeschaft, gedownload en bekeken.

“ËœIn 7 stappen naar een hoger salaris’ kan zowel op de PC als op mobiele apparaten zoals een iPad worden bekeken, gelezen en beluisterd. “Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding“ volgens Van Winssen.

Website: http://www.eenhogersalaris.nl

Bron: EMEA Persberichten