Sahara Benelux introduceert SApp, de eerste gratis AV App!

Met de lancering van de App, “SApp – AV en meer“, toont Sahara Benelux zich innovatief in het Pro AV segment. De (iPhone) App, welke gratis te downloaden is in de App Store, geeft AV specialisten een overzicht van markt- en productontwikkelingen. Hiermee opent Sahara Benelux een nieuw communicatiekanaal voor Pro AV specialisten.

“Ons kwalitatief dealernetwerk en AV geïnteresseerde een actueel beeld bieden van de ontwikkelingen in de AV business, dat is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van onze App. Daarnaast kan onze hele productlijn worden geraadpleegd, op je smartphone!“ aldus Bernard Gosselink CFO Sahara Benelux. De SApp voorziet de gebruiker van actueel AV nieuws, gerelateerde acties en tweets. De producten zoek functie maakt het downloaden van deze gratis SApp een must! Artikel gevonden? Neem direct contact op via telefoon of mail.

“De App sluit aan bij de visie en missie van Sahara“, vervolgt Robin Ramkisoensingh (Marketingcommunicatie manager). “Wij opereren in een dynamische en innovatieve omgeving en tonen dat met het ontplooien van dergelijke initiatieven. Met SApp hebben specialisten een AV platform op zakformaat.“

De App is te downloaden via: http://itunes.apple.com/us/app/sapp/id547280574

Over Sahara Benelux

Met inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in de audiovisuele (AV) markt, is Sahara Benelux succesvol en onderscheidend als distributeur van interactieve audiovisuele apparatuur en oplossingen. In nauwe samenwerking met een betrokken en kwalitatief dealernetwerk en fabrikanten is zij de meest vooraanstaande aanbieder van presentatie- oplossingen en levert ondersteuning bij reguliere en complexe maatwerk projecten. Door een breed A- merkenbeleid en professionele advisering garandeert Sahara de juiste oplossing voor elke toepassing en wens; van de levering van een los product tot complete audiovisuele installaties, inclusief servicetrajecten. Sahara Benelux is gevestigd in Eindhoven en heeft Europa als werkveld. Meer informatie vindt u op www.saharabenelux.nl.