Persbericht

Vandaag precies 4 jaar geleden werd een advertentiesite met een vernieuwend concept gelanceerd. Deze site kreeg de naam Winkelkraam.nl en werd de enige echte online vrijmarkt, waar iedereen een digitale kraam kan openen om zijn spullen te verkopen. Na lange tijd de snelst groeiende advertentiesite van Nederland te zijn geweest, is Winkelkraam.nl inmiddels uitgegroeid tot een serieuze internetspeler. Honderdduizenden gratis advertenties en vrijwel iedere maand nieuwe mogelijkheden om publiek te trekken, al 4 jaar lang. In internetjaren een hele tijd.

“Aan één stuk door blijven vernieuwen“
Gevraagd naar het geheim van het succes van hun site, antwoorden de oprichters van Winkelkraam.nl direct: “Blijven vernieuwen, blijven zoeken naar verbeteringen, en dat iedere dag weer opnieuw“. Een speciale Oranje-rubriek voor grote sportevenementen, mogelijkheden om advertenties makkelijk te verspreiden via social media als Twitter en Facebook, een redesign en het toevoegen van gebruikerservaringen, slechts een greep uit de vele veranderingen die Winkelkraam.nl in de afgelopen 4 jaar doormaakte. “Maar de positieve reacties die we dagelijks van onze bezoekers krijgen, daar doen we het voor“, aldus de oprichters.

Van auto’s tot De Slegte
Waar andere gratis advertentiesites het afgelopen jaar verdwenen, lijkt het succes van Winkelkraam.nl voorlopig nog niet op te houden. Zo stelt de site tweedehands autoverkopers bijvoorbeeld al enige tijd in staat om hun complete aanbod makkelijk op de site te plaatsen. Sinds kort werkt Winkelkraam.nl zelfs samen met boekhandel De Slegte voor hun tweedehands boekenaanbod. Daarnaast wordt continu gewerkt aan de snelheid van de website, en worden prijzen verloot onder iedereen die een advertentie plaatst. De oprichters van Winkelkraam.nl zijn ervan overtuigd: de volgende 4 jaar zullen voorbij vliegen.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform