Op internetabonnement.nl vergelijken consumenten het ene (mobiele) internetabonnement met het andere. Tegenwoordig kunnen consumenten op deze website nog efficiënter kiezen. Met de komst van de nieuwe databundel calculator krijgen ze namelijk inzicht in hun eigen dataverbruik. En met deze kennis kunnen ze nòg voordeliger kiezen.

De databundel calculator werkt heel simpel. Op de website geven bezoekers onder andere aan hoeveel mails ze dagelijks ontvangen of verzenden, hoeveel foto’s ze uploaden op sociale netwerken, hoeveel video’s ze bekijken en hoeveel websites ze bezoeken. Resultaat: de consument krijgt een inschatting van bijvoorbeeld zijn dataverbruik voor mobiel internet voor de laptop. Apparaten als de iPad, tablet PC, netbook of smartphone worden qua dataverbruik ook op dezelfde wijze berekend.

Perswoordvoerder Alexandra Smith: “ËœOnlangs verving KPN de bestaande bundels voor abonnementen met een datalimiet. Ook Vodafone komt met dergelijke aanpassingen. Dit soort ontwikkelingen maakt het voor consumenten des te belangrijker om een inschatting te krijgen van hun eigen dataverbruik. Met de databundel calculator weten ze precies welk abonnement het beste bij hun past.’

Via de link http://www.internetabonnement.nl/databundel-calculator.html kunnen bezoekers na gebruikmaking van de databundel calculator de abonnementen voor mobiel internet voor de laptop, de tablet PC of iPad en de smartphone met elkaar vergelijken. Met een inschatting van het dataverbruik voor bijvoorbeeld mobiel internet voor iPad of laptop helpt internetabonnement.nl de consument aan een nog betere keuze.

Website: http://www.internetabonnement.nl

Bron: EMEA Persberichten