Nieuwe naam, extra zuinig met water

BWT blijft haar producten voortdurend verbeteren. Nu zit ook een van de topproducten in het nieuw. Niet alleen is de naam van de Bewamat waterverzachter veranderd in BWT AQA Casa, eveneens verbruikt dit toestel nu heel wat minder water en zout. Dat komt doordat de waterverzachter nu “Ëœproportioneel regenereert’. Dat wil zeggen dat het toestel nu veel minder water en zout nodig heeft om de harsen te spoelen om het apparaat zijn volle rendement te laten behouden.

 

Zuiniger voor het milieu en de portemonnee

 

Het succes van de Bewamat waterverzachter begon in de jaren ’90 van vorige eeuw. Ondertussen zijn er vele tienduizenden van verkocht. Maar de tijd staat niet stil en ook de innovaties niet. Daarom verdient het product nu een nieuwe naam: door de extra voordelen die het heeft, o.a. verbruiksmeter alarmfuncties voor overmatig gebruik, bescherming tegen overloop van de zoutbak, “¦ .

 

Aan de buitenkant ziet de BWT AQA Casa er niet anders uit. Het vernuft zit binnenin. Omdat deze waterverzachter “Ëœproportioneel regenereert’, heeft hij minder water en zout nodig om de harsen te spoelen. Hij gebruikt maar zoveel water en zout als strikt noodzakelijk is, niet meer. Het gevolg is even zacht water, maar met een veel lager water- en zoutverbruik. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

 

Optimaal genieten van de voordelen van zacht water

 

Deze nieuwe innovatie maakt de stap naar een waterverzachter nog kleiner. De vele voordelen van zacht en bacterievrij water worden nu nog interessanter in elke woning. Met zacht water krijgen alle technische installaties die water verbruiken een veel langere levensduur, denk maar aan wasmachine, vaatwasser, kranen,“¦ Maar ook voor de persoonlijke hygiëne is zacht water een puur genot. Het effect op uw huid, haar en kleding is voelbaar vanaf de eerste wasbeurt. Daarna wilt u het nooit meer missen.

 

De voordelen op een rijtje

 

De voordelen van zacht water zijn talrijk. We zetten ze voor u graag even op een rijtje:

 

  • Geeft zachtheid aan huid, haar en kleding

  • Volledige bescherming van uw sanitair tegen kalkaanslag

  • Een langer leven voor elementen die water opwarmen (bv. in uw (vaat)wasmachine)

  • Meer glans bij het poetsen en minder poetsmiddel nodig

  • Heel eenvoudige installatie, gebruik en onderhoud

  • Uniek design met enkel top-onderdelen

  • Voldoet aan alle internationale standaards

  • CE-conform

 

Zacht water voor een zachte prijs

 

 

De BWT AQA Casa combineert al deze interessante voordelen met een heel aangename prijs, ook voor jonge koppels en families. Nu kan echt iedereen genieten van de vele pluspunten van zacht water voor een heel zachte prijs.

Voor meer informatie:

 

www.bwt.be

 

 

BWT Belgium

 

Leuvensesteenweg 633

 

1930 Zaventem

 

Tel. 02 758 03 10

 

[email protected]