Vandaag wordt een nieuwe, handzame lichttherapielamp gelanceerd, die op effectieve wijze rimpels, kraaienpootjes en andere tekenen van huidveroudering vermindert. Het innovatieve Tända Anti-aging lichttherapiesysteem maakt gebruik van klinische niveaus van zuiver 660 nanometer rood LED-licht, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het de aanmaak van de huidbouwstenen collageen en elastine stimuleert. De medische gecertificeerde Tända is het enige koordloze en modulaire lichttherapiesysteem en is geschikt voor professioneel en consumptief gebruik.

Wetenschappelijk onderzoek heeft onomstotelijk het huidregenerende effect aangetoond van intensief zuiver roodlicht, dat wordt uitgezonden op een golflengte van 660 nanometer. Op natuurlijke wijze stimuleert dit licht de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Dermatologen en schoonheidsspecialisten maken inmiddels al jaren succesvol gebruik van rood-lichttherapie voor de versnelling van wondheling en het behandelen van tekenen van huidveroudering. Door de grote omvang en hoge prijs van deze lampen was deze technologie niet geschikt voor thuisgebruik.

Professionele technologie
â€Å“Met de lancering van de Tända Anti-aging lichttherapielamp kan de consument ook thuis op veilige, effectieve en betaalbare wijze gebruik maken de technologie die voorheen alleen beschikbaar was professionalsâ€Â, aldus René van Klaveren van Goodlite, het bedrijf dat het product in Nederland introduceert. Onderzoek met de medische gecertificeerde Tända laat zien dat de meeste gebruikers direct een verbetering in de hydratatie van de huid ervaren. De optimale therapieduur bedraagt 30 dagen, met een dagelijkse behandeltijd van 3 minuten voor de zwaar getroffen gebieden van het gezicht en 30 seconden voor de overige delen.

Koordloos gemak
Vanwege een geïntegreerde accu kan de Tända geheel koordloos worden gebruikt. De huidsensor schakelt het licht alleen aan in contact met het gezicht. De Photonboost technologie zorgt er voor dat het licht op de meeste efficiënte manier, zonder enige breking, op de huid wordt afgeleverd. Tända Anti-aging gebruikt geen UV-licht, maakt geen gebruik van warmte, en beschadigd de huid niet zoals bij lasers of peeling.

Europese introductie
Nederland is het eerste Europese land waar de Tända wordt geïntroduceerd. Andere Europese landen volgen binnen enkele maanden, waarbij Goodlite de distributie verzorgt voor de Benelux en Duitsland.

Verkrijgbaarheid
Tända is in Nederland verkrijgbaar via de website www.tanda.nl, bij de schoonheidsspecialist en binnenkort bij de apotheek.

Website: http://www.tanda.nl