Natuurlijk antiobioticum zonder bijwerkingen

Antibioticum heeft tal van bijwerkingen zoals het ondermijnen van het immuunsysteem, het mede veroorzaken van allergieën en is bovendien niet altijd effectief! Steeds meer bacteriën raken resistent tegen antibioticum hetgeen infecties onbehandelbaar kan maken waardoor steeds vaker levensgevaarlijke situaties ontstaan. Sinds kort is er nu een alternatief beschikbaar wat niet alleen bijzonder effectief is maar bovendien niet duur en volledig vrij van bijwerkingen!

De kracht van zeewater en zuurstof tegen talloze ziekteverwekkers

Het product waar het om gaat heet ActiMaris® en is ontwikkeld in Zwitserland . Het bestaat uit puur zeewater en geactiveerde zuurstof en is sinds kort in Nederland verkrijgbaar. Uit onderzoek blijkt dat de werking van ActiMaris® bij alle geteste bacteriën uiterst effectief is terwijl voor diezelfde bacteriën verschillende soorten antibiotica nodig zijn. Onder de bacteriën waarop getest is bevinden zich de beruchte stafylokok aureus ( ziekenhuisbacterie MRSA), de pseudomonas en de streptokok. Aandoeningen die door deze bacteriën veroorzaakt kunnen worden zijn onder meer steenpuist, krentenbaard, middenoorontsteking en wondroos.

Wondroos kan door verschillende soorten bacterien worden veroorzaakt. De aandoening is bekend geworden omdat premier Balkenende in 2005 hierdoor enige tijd in het ziekenhuis heeft gelegen. Om de infectie te kunnen beteugelen moest zelfs operatief ingegrepen worden.

Vanaf nu infecties gezond, voordelig en effectief bestrijden.

ActiMaris® is ontwikkeld voor de huid en slijmvliezen en kan bij deze aandoeningen een volledig en veilig alternatief zijn voor antibiotica. Het is niet ontwikkeld om in te nemen, een volledig afscheid van antibiotica is dus (nog) niet mogelijk. Maar als voor alle huid- en slijmvliesinfecties dit 100% natuurlijke en veilige product wordt gekozen kan de hoeveelheid antibioticum duidelijk worden teruggedrongen. Een stap naar een gezondere en minder dure bestrijding van infecties is gezet!
————————————————————Meer informatie

Rinno Heidstra
053 4750230
[email protected]
www.actimaris.nl

Website: http://www.actimaris.nl