De Mediuscard is een hele gemakkelijke kaart waar je zo’n beetje overal mee kan betalen. Ik ga graag op vakantie, maar daarbij let ik vaak niet op de uitgaven. Wanneer ik terug ben in Nederland en de rekening gepresenteerd krijg van de creditcardmaatschappij ben ik weer toe aan vakantie. Met deze kaart kan je zelf bepalen hoeveel saldo je hebt en zeker weten dat je niet in het rood komt te staan. Je staat dus niet ineens voor een verrassing als het einde van de maand weer is aangebroken.

Je kan de Mediuscard ook gebruiken voor je kinderen. Je zet er een vast bedrag op en daar kunnen ze niet overheen. Op die manier weet je zeker dat ze geen misbruik gaan maken van het privilege dat je ze geeft. Een handige en effectieve manier om ze met geld om te leren gaan!

Wil je zelf ook de Medius Mastercard Debitcard? Klik dan hier.

Amsterdam. Na een lange voorbereiding, de MEDIUS Prepaid MasterCard® is nu eindelijk ook beschikbaar in Nederland.

MEDIUS Prepaid MasterCard® wordt aanvaard op meer dan 24 miljoen lokaties. En aangezien de MEDIUS Prepaid MasterCard® een “oplaadbare“ credit card is, kunt u ook ““ los van persoonlijke krediet en zonder BKR-toetsering ““ de MEDIUS kaart aanvragen. U kan enkel het geld besteden dat u heeft opgeladen op uw kaart. U kan de MEDIUS Prepaid MasterCard® zonder betaling van een voorschot aanvragen. U kan geen schulden hebben en u heeft volledige controle over uw kosten met MEDIUS Prepaid MasterCard®.

U kan gemakkelijk betalen via het internet voor hotelboekingen, autoverhuur ““ dit is geen probleem met MEDIUS Prepaid MasterCard®. De MEDIUS Prepaid MasterCard® is een volledig functionele MasterCard® kaart en is visueel niet te onderscheiden van een “echte“ credit card. In contrast tot alle prepaid credit cards in Nederland, de MEDIUS Prepaid MasterCard® ziet eruit als een “echte“ credit card. Zo valt het niemand op, dat u betaalt met een prepaid credit card. De MEDIUS Prepaid MasterCard® is beschikbaar in twee versies ““ in elegant zwart of het bekende gouden design.

De MEDIUS Prepaid MasterCard® kan makkelijk opgeladen worden door overschrijving, storting van contant geld of via Paysafecard, Ukash, iDeal of International Wire. Met de MEDIUS Prepaid MasterCard® kunt u ook geld overmaken van een MEDIUS Prepaid MasterCard® naar een andere MEDIUS Prepaid MasterCard® in Real-time, ongeacht de locatie noch de tijd ““ dit is de oplossing voor veel situaties in het dagelijks leven.

U kan tot drie Partner kaarten bestellen voor elke Hoofdkaart, elk EUR 9,90 per jaar. U kan kiezen als alle kaarten beheert worden via uw hoofd account of met sub accounts. Dit is zeer praktisch voor kinderen en jongeren onder de leeftijd van 18 jaar. Bijvoorbeeld: Uw kind is op een taal studie in het buitenland. Door onvoorziene omstandigheden, heeft uw kind snel geld nodig. Met MEDIUS Prepaid MasterCard® kunt u snel en goedkoop geld transferen van uw Hoofdkaart naar de Partner kaart van uw kind. Het probleem is snel en eenvoudig opgelost!

Met uw MEDIUS Prepaid MasterCard® kan u toegang via het internet krijgen naar uw rekeningen in Real-time. Zo kan u geld overmaken of uw balans kontroleren in Real-time over het internet.

Uw voordelen:

“¢ de enige prepaid credit card met echte embossing in Nederland
“¢ verkrijgbaar in zwart of gouden design
“¢ zonder BKR-toetsering
“¢ geen bankrekening nodig
“¢ tranfereer geld van kaart naar kaart in Real-time
“¢ tot drie Partner kaarten voor familieleden of partner voor speciale tarieven ““ slechts EUR 9,90 per jaar en EUR 14,90 startkosten (inclusief verzend- en kaart kosten)
“¢ online balans kontrole in Real-time ““ u heeft volledige controle over alle activiteiten
“¢ zonder vooruitbetaling

Meer informatie over de MEDIUS Prepaid MasterCard® vindt u op www.mediuscard.com

Website: http://prepaid-debitcard.nl/ervaringen-mediuscard-mastercard-debitcard-creditcard-prepaid-oplaadbaar/

Bron: EMEA Persberichten