Excentive, de internationaal opererende software onderneming die een oplossing biedt voor “Total Compensation Management“, is uitgeroepen tot een van de winnaars van de “Red Herring Europe 100 Award“.

Rotterdam, Nederland, 24 Juni 2010 – Excentive, de internationaal opererende software onderneming die een oplossing biedt voor “Total Compensation Management“, is uitgeroepen tot een van de winnaars van de “Red Herring Europe 100 Award“. Hiermee geeft Red Herring, een toonaangevende uitgever in de Verenigde Staten, aan dat Excentive een van de meest veelbelovende hightech bedrijven is voor 2010.

De Red Herring Award is de meest recente onderscheiding voor Excentive, na de recente erkenning van Gartner Group voor Excentive in haar in maart 2010 verschenen onderzoeksrapport, getiteld “MarketScope for Sales Incentive Compensation Management Software”. In dit rapport wordt Excentive eveneens beoordeeld als een veelbelovende ICM (Incentive Compensation Management) aanbieder.

Elk jaar selecteert Red Herring, met haar hoofdkantoor in Silicon Valley (VS), de top 100 van meest innovatieve private hightech bedrijven. Deze ranglijst, die in de afgelopen jaren tal van bedrijven en ondernemers heeft erkend die inmiddels wereldwijd succesvol zijn, is uitgegroeid tot een referentiepunt voor de industrie. Excentive treedt hiermee toe tot een prestigieuze groep van voormalige Red Herring winnaars waaronder Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Skype, Salesforce.com, YouTube en eBay.

“Het kiezen van de bedrijven met het sterkste potentieel was geenszins een geringe prestatie,” zegt Alex Vieux, uitgever en CEO van Red Herring. “Na een grondige evaluatie en discussie, hebben we uit de honderden kandidaten uit geheel Europa die bedrijven geselecteerd die uiteindelijk tot de Top 100 van winnaars behoren. Wij geloven dat Excentive de visie, gedrevenheid en innovatie belichaamt die een succesvolle onderneming kenmerken. Excentive mag trots zijn op haar prestatie, aangezien de concurrentie erg sterk was. ”

De Red Herring redactie beoordeelt de bedrijven op zowel kwantitatieve als kwalitatieve criteria, zoals de financiële prestaties, technologische innovatie, kwaliteit van het management, strategie en marktpenetratie. Deze beoordeling van de potentiële kracht van de organisatie wordt aangevuld met een beoordeling van “track record“ en de positie van de organisatie ten opzichte van gelijkaardige bedrijven in hun bedrijfstak. Hierdoor kijkt Red Herring voorbij de zogenaamde “buzz“ en maakt van haar lijst een waardevol instrument om de meest veelbelovende nieuwe ondernemingen in Europa in kaart te brengen.

OVER EXCENTIVE
Excentive is de eerste software aanbieder die gespecialiseerd is in TCM (Total Compensation Management). Van oudsher is Excentive een leverancier van Incentive Compensation Management (ICM) software. Excentive heeft haar ICM platform later uitgebreid naar SPM (Sales Performance Management) en EPM (Employee Performance Management). Excentive ondervangt derhalve alle aspecten op het gebied van beloning van zowel het interne- als externe netwerk in een en dezelfde oplossing. De Excentive oplossing is de enige die bedrijven toelaat om hun prestaties te verbeteren door het maximaliseren van het potentieel van alle vormen van beloning. Bij haar referenties is Excentive steeds van grote toegevoegde waarde als het gaat om het beheer van commissies en royalties maar ook bonussen, salaris- & competentie reviews en equity zoals stock options en free shares.

Excentive is actief in Noord Amerika en Europa met vestigingen in: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland, Groot-Brittannië,Verenigde Staten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nederland: Marco van Oosterhout, Excentive Nederland, tel +31 (0)10 282 1603, [email protected]
Noord Amerika: Jeff Yoder, Excentive, tel +1 203-820-1032, [email protected]
Europa: Corine Barbazanges, Excentive, tel + 33 (0)1 74 71 42 28, [email protected]

ABOUT RED HERRING
Red Herring is an international publishing company serving worldwide leaders in high-tech innovation, venture capitalists and business world decision makers. Red Herring produces a magazine devoted to innovation, an online daily newspaper of technological current events, newsletters on new technologies, and events organized worldwide for leaders in technology. Red Herring provides unique insight into the worldwide economy of innovation, researching the best prospects for emerging technologies that will drive the global economy.
For more information about Red Herring : www.redherring.com

© 2010 Excentive. All rights reserved. Excentive and Compensation Cockpit are trademarks of Excentive. All other trademarks and company names mentioned are the property of their respective owners.

Website: http://www.excentive.nl