GOUDA, 14 Juli 2010 ““ Uit onderzoek van International News Company (INC) is gebleken dat Google Maps is uitgebreid. Sinds 1 juni 2010 neemt â€â„¢s werelds grootste zoekmachine Google reviews over van online bedrijvengids Allebedrijvenin.nl. Hiermee zijn bedrijven op Google Maps te vinden met reviews. De Nederlandse bedrijvengids, bestaande uit 78 onafhankelijke regionale stadsportalen, biedt hiermee haar aangesloten bedrijven nog betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Bovenaan in de zoekresultaten

In de lokale zoekresultaten verschijnen reviews van de websites van Allebedrijvenin.nl helemaal bovenaan, eventueel slechts onder betaalde advertenties. Beoordelingen van bedrijven worden op deze wijze een krachtig en kosteloos (seo-) marketingmiddel.

Over de herkomst van reviews

Op de websites van Allebedrijvenin.nl is het mogelijk om reviews over lokale bedrijven te schrijven. Hier wordt veelvuldig gebruik van gemaakt: er zijn inmiddels al meer dan 39.000 reviews geplaatst op de 78 stadsportalen van Allebedrijvenin.nl. Door middel van het plaatsen van een kwaliteitsmeter op een aangesloten bedrijfswebsite, kunnen bezoekers van die website direct reviews schrijven die op de stadsportaal verschijnen, zonder dat ze daar eerst naartoe hoeven te surfen.

Kwaliteitsmeter

Door een korte HTML-code te kopiëren en te plakken op een eigen site wordt een realtime kwaliteitsmeter geplaatst die de waardering en reviews toont die geschreven zijn door klanten. Op deze manier vindt een bezoeker niet alleen bedrijfsinformatie, maar ook de ervaringen van klanten. Dit levert voor het bedrijf zowel meer vertrouwen op als een hogere positie in de zoekmachines.

Noot voor de redactie

Website: http://www.allebedrijvenin.nl

Artikel: http://www.allebedrijveninalkmaar.nl/nieuws/seo-90.html

Allebedrijvenin.nl: Allebedrijvenin.nl is de online bedrijvengids van Nederland. Allebedrijvenin.nl biedt met 78 stadsportalen een compleet overzicht aan lokale en regionale bedrijven, gecombineerd met een optimalisatieprogramma om meer gerichte bezoekers te trekken naar het desbetreffende bedrijf. Allebedrijvenin[plaats].nl onderscheidt zich door de meest innovatieve toepassingen en haar geavanceerde optimalisatietechnologie. Deze optimalisatietechnologie heeft zich met veel succes al bewezen in meerdere steden in Nederland.

//Einde bericht

Bron: INC-Nieuws

Website: http://www.allebedrijvenin.nl