De nieuwe Bikkel 650 van Bobsloepen is speciaal voor Juniormarkt.nl ´verpakt´ in de huisstijl van Juniormarkt.nl. De Bikkel 650 onderging een complete ´boat wrap´ in digitaal geprinte folie. De Juniormarkt.nl promotieboot ligt de komende 2 dagen in Lelystad ter bezichtiging, het is de allereerste Bikkel 650 dus een dubbele primeur. En het is waarschijnlijk de vrolijkste boot van de Nationale Sloepenshow!

Boten en water spelen een belangrijke rol in het dagelijkse leven van de Sneker ondernemers achter Juniormarkt.nl en zo ontstond het idee van de Juniormarkt.nl promotieboot. Varend reclame maken sluit goed aan bij de marketing visie van Juniormarkt.nl, boten en water staan dicht bij de belevingswereld van kinderen en ouders. De Bikkel 650 past bovendien qua uitstraling goed bij Juniormarkt.nl, het is een stoere, hippe en robuuste boot. Naar aanleiding van de boot ontving Juniormarkt.nl spontaan het aanbod om ook een bakfiets en oldtimer Defender te bestickeren in de Juniormarkt.nl huisstijl, dus niet alleen in het water maar straks ook Juniormarkt.nl op de weg!

Tijdens de Nationale Sloepenshow kunnen bezoekers een dag varen in de Juniormarkt.nl boot winnen, voor 6 personen, met picknick én schipper. Na de show zal de Juniormarkt.nl promotieboot ingezet worden als water-taxi tijdens grote evenementen voor een goed doel. Evenementen kunnen tevens aangemeld worden door bedrijven en particulieren via [email protected]. Hierover binnenkort meer op Juniormarkt.nl!

================================================
Voor de redactie
www.juniormarkt.nl
It Harspit 23 8604 VS Sneek
Voor vragen of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Anet Huizer,
06 251 81 220 of per email [email protected]

Website: http://www.juniormarkt.nl