Door onkruid overwoekerde perken behoren vanaf nu tot de verleden tijd. Dankzij de kant-en-klare bodembedekkers van CoverGreen hoeft niemand zich meer te ergeren en is het afgelopen met het regelmatige tuinonderhoud. Mensen met niet zulke groene vingers, bedrijven, non-profitinstellingen en overheden zijn allemaal geholpen met deze innovatieve manier van tuinieren.

De bodembedekkers van CoverGreen zijn begroeide kokosmatten van 40×60 cm die zó in de tuin (in aanleg) worden gelegd en meteen een groen resultaat geven. Door de kokosmat en de dichte begroeiing krijgt onkruid geen kans. Dat betekent minder onderhoud, dus minder kosten. Openbaar groen en “bedrijfs“groen worden zo opeens een stuk aantrekkelijker op de begroting. Maar ook voor de minder handige particulier is de kant-en-klare bodembedekking een ideale oplossing.

De bodembedekkers zijn prima te combineren met heesters, vaste planten en bollen. Tuinen zien er meteen volgroeid en groen uit. Er is keus uit acht verschillende soorten, al dan niet met bloemen. De bodembedekkers zijn het hele jaar door te leveren en blijven groen.

De bodembedekkers van CoverGreen bieden oplossingen voor grote en kleine oppervlaktes, ongeacht de historie van de grond. De website www.bodembedekkerstegenonkruid.nl geeft een compleet overzicht van de mogelijkheden en toepassingen.

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:
Voor meer informatie over de bodembedekkers en het opvragen van fotomateriaal kunt u telefonisch contact opnemen met Covergreen telefoon 0548 ““ 365071.

Website: http://bodembedekkerstegenonkruid.nl

Bron: EMEA Persberichten