Artiesten zelf de mogelijkheid geven om hun boekingen en promotie op een makkelijke manier te regelen. Dat is waar Local-Talents voor gaat zorgen.

Online platform

Vanaf Vrijdag 11 Juni is de website Local-Talents online te vinden. Local-Talents is een dienst die is ontwikkelt door Dekani, een onderneming die producten en diensten ontwikkelt voor de evenementenbranche. Met Local-Talents willen wij artiesten de mogelijkheid aanreiken om hun eigen promotie en boekingen op een makkelijke manier te regelen via het internet, in plaats van dit te laten doen door bijvoorbeeld een boekingsbureau.
Dit doet Local-Talents door het aanbieden van een online platform waar artiesten en artiestenboekers elkaar kunnen ontmoeten.

Artiesten

Local-Talents biedt artiesten een effectieve manier om aan boekingen te komen. Op de website kunnen zij een profiel aanmaken met daarop een biografie,foto’s,video’s en een kalender. Op deze manier kunnen zij zichzelf op een duidelijke en gemakkelijke manier presenteren aan de bezoekers.
Local-Talents biedt ruimte aan een scala van artiesten, of het nou gaat om een rockband of een jongleeract op Local-Talents kunnen ze terecht.

Boekers kunnen op Local-Talents dus een scala aan artiesten vinden. Op elk profiel is de gemiddelde beoordeling te vinden van eerdere boekers. Zo weten boekers zeker dat ze waar voor hun geld krijgen. Mochten boekers nog twijfelen dan kunnen zij kijken in de kalender van de artiest wanneer deze een openbaar optreden heeft, zodat ze de artiest van tevoren kunnen gaan bekijken. Boekers vinden zo gemakkelijk de perfecte artiest voor elk evenement.

Local-Talents biedt artiesten de mogelijkheid om de website twee weken gratis uit te proberen. De website is te vinden op www.local-talents.nl

Pers: Voor meer informatie kan er contact op worden genomen via [email protected]

Website: http://www.local-talents.nl