Webdesigner Webton uit Hengelo heeft een nieuwe benadering voor het internet bedacht en sinds kort geïntroduceerd. In deze nieuwe methode word tijdens het bouwen van een website rekening gehouden met de benodigde mate van optimalisatie wat nodig is om een website of web winkel winstgevend te maken. In plaats van cruciale onderdelen van online strategieën als losse zaken te zien, beschouwt men webdesign en optimalisatie als geheel. Deze benadering levert een aanzienlijk besparing voor bestaande en nieuwe internet ondernemers.

Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. Webton maakt niet alleen websites die er goed uitzien, maar die ook functioneel en goed vindbaar zijn door zoekmachines. En dat volledig naar uw wensen!

Het internet kan ingezet worden om, naast het geven van extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. Het is uiterst belangrijk om – juist op het gebied van zoekmachine marketing – bij te blijven, of zelfs uw concurrenten te overtreffen! Indien u al een website hebt, maar deze niet meer voldoet aan de technische en visuele eisen van deze tijd, dan kunt u tegen een scherpe prijs door ons een re-design laten maken. Daarin kennen wij natuurlijk geen beperkingen, want ook hosting, domeinnaam registratie en het aanmaken van e-mailaccounts is bij ons in goede handen.

Via een 3-stappenplan kunnen wij in een korte tijd een complete website opleveren, die volledig voldoet aan uw wensen.

Stap 1 – Inventarisatie en advies
Samen met u gaan wij om tafel en bepalen we het doel dat u wilt bereiken met uw website. In samenspraak brengen we uw wensen in kaart, dit met behulp van een checklist. Webton toont u de verschillende mogelijkheden en oplossingen die er zijn en komt met een voorstel.

Stap 2 – Concept en layout ontwerp
Na het akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We beginnen met het grafisch ontwerp van uw website die we ter goedkeuring aan u voorleggen. In dit stadium veranderen wij het grafisch ontwerp net zolang, totdat het aan uw wensen voldoet. Wij hanteren voor het realiseren van websites een vaste ontwikkelmethode: tijdens het gehele traject heeft u als opdrachtgever inzicht in de voortgang van het project en kunnen uw wensen steeds ingepast worden.

Stap 3 – Ontwikkeling
Na goedkeuring van het grafisch ontwerp start de bouw van de website. De lay-out, menuknoppen en functies voegen we toe via ons eigen systeem. We “Ëœparkeren’ de website in opbouw op een Internetlocatie, die alleen voor u als opdrachtgever toegankelijk is. Dit “Ëœparkeren’ doen we totdat uw website klaar is en online kan. Bij de website wordt een statistieken pakket meegeleverd, zodat u exact kunt zien hoe vaak en wanneer uw website wordt bezocht.

Voor meer informatie: www.webton.nl

Website: http://www.webton.nl

Bron: EMEA Persberichten