De magnetische neusclip van Snore Relief is uitgerust met een elektronische module die een magnetisch micro-element bevat, die de driehoekszenuw van het neustussenschot activeert en voor een betere zuurstoftoevoer zorgt.
Het magnetisch micro-element, bezit fysiotherapeutische kracht. Het vermindert het snurken bij patiënten van wie het ademhalingskanaal geblokkeerd wordt door vernauwing van de neusholtes, keelholte of huigorgaan.

Werking

Snurken wordt meestal veroorzaakt door een blokkade van de neusholtes (nasopharynx anduvulae). Door fysische- en doelgerichte therapie met magnetische geneeskracht te bundelen, wordt de driehoekszenuw van het neusweefsel geactiveerd en het ademhalingkanaal (opnieuw) vrijgemaakt.
In combinatie met gezonde eet- en leefgewoonten, kan het snurkprobleem verminderen en/of afnemen.

Het antisnurk principe
De Snore Relief is een product dat is uitgerust met een elektronische magnetische module dat effectief de driehoekszenuw van het neustussenschot activeert en zo voor een betere zuurstoftoevoer zorgt.
De module bevat een magnetisch micro-element zodat dit product fysiotherapeutische kracht bezit. Het vermindert het snurken bij patiënten van wie het ademhalingskanaal geblokkeerd wordt door vernauwing van de neusholtes, keelholte of huigorgaan.
De neusholtes worden terug geopend en de huig wordt verstevigd, waardoor de snurkpatiënt beter ademt en wordt verlost van het snurkprobleem.

De Snore Relief ZD-100 is te koop bij StopSnurken.nu deze webwinkel verkoopt diverse middelen tegen snurken waaronder de Snore Relief. Tevens betaald u geen verzendkosten.

Website: http://www.stopsnurken.nu

Bron: EMEA Persberichten