Heerlijk genieten van een Italiaanse maaltijd zonder op zoek te moeten naar een restaurant…

Buiten aan de lange tafel bediend worden terwijl de zon ondergaat en de krekels voor achtergrondmuziek zorgen…

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar mangiAcasa (Italiaans voor thuis eten) zorgt dat dit werklijkheid wordt. Wij bereiden een authentiek 4-gangen diner en serveren dit aan tafel, op de plaats waar u dat wilt.

Wij zijn Bert Jonasse en Marieke Hermans en wij komen op uw verzoek in heel Toscane en een gedeelte van Umbrië op locatie koken. Onze service bestaat uit het inkopen van verse ingrediënten, het bereiden van de gerechten (antipasto, voorgerecht, hoofdgerecht met garnituur en een nagerecht) en het professioneel serveren van het menu aan een mooi gedekte tafel. Uiteraard ruimen wij de keuken weer netjes op terwijl u aan het natafelen bent.

Een (h)eerlijk Italiaans diner na een hele dag in Toscane op stap te zijn geweest zal u zeker bevallen. Op deze manier heeft iedereen vakantie! En na het eten kan een extra glaasje limoncello of grappa geen kwaad, u bent immers al thuis.

Een geweldige manier om in uw eigen taal kennis te maken met de Italiaanse cultuur en eetgewoonten. De kinderen kunnen gewoon naar bed en u kunt zo lang blijven zitten als u zelf wilt!

Kijk voor meer informatie op de website: www.etenintoscane.nl

mangiAcasa
Marieke Hermans en Bert Jonasse
[email protected]
www.etenintoscane.nl
+316 553 554 76
+39 3883 518 232

Website: http://www.etenintoscane.nl