Juniormarkt.nl is een nieuwe marktplaats helemaal gericht op kinderen, je vindt er van alles voor kinderen van alle leeftijden. Nieuw en tweedehands. Er is aanbod van particulieren en van hippe kleine shops. Adverteren op Juniormarkt.nl is gratis en eenvoudig, voor iedereen!

Kids only!
Wat Juniormarkt.nl echt anders maakt is de doelgroep benadering. Juniormarkt.nl is uitsluitend bedoeld voor kinderen en is dus geen rubriek ´kinderen´ tussen huizen, auto´s, dating en koelkasten. Voor zowel adverteerders als voor bezoekers is het hierdoor duidelijk wat je kunt verwachten op Juniormarkt.nl: kinderspullen. Eenmaal op de site worden mensen verrast door het aanbod van leuke en bijzondere dingen.

Meer en toch gratis
Juniormarkt.nl biedt gebruiksgemak en een podium aan adverteerders én goede zoekresultaten aan bezoekers. Binnen een rubriek kan eenvoudig gespecificeerd worden waar men naar op zoek is bijvoorbeeld nieuw of gebruikt, voor een jongen of een meisje, het soort item en in welke maat.

Adverteerders beschikken over een eigen adverteerderspagina op Juniormarkt.nl, hier kan een winkel zich presenteren, een logo plaatsen en een link naar de eigen website opnemen. Op deze pagina worden alle advertenties van de adverteerder getoond. Ook deze service is gratis op Juniormarkt.nl.

Juniormarkt.nl ondersteunt, naast het aanbieden van een online platform, tevens het `ouderwetse`adverteren. Particulieren en winkels kunnen Juniormarkt.nl prikbordkaarten en stickertjes aanvragen waarmee ze hun produkt ook lokaal te koop kunnen aanbieden bij zwembad, supermarkt en bibliotheek, terwijl ze tevens landelijk adverteren op Juniormarkt.nl. Het Juniormarkt.nl verkooppakket wordt op aanvraag gratis toegestuurd.

Wie is Juniormarkt.nl?
Juniormarkt.nl is geen systeem van een grote uitgeverij of van een Speurders of Marktplaats. Juist niet! Juniormarkt.nl is ontstaan vanuit de overtuiging dat het ook anders kan, leuker, persoonlijker en in een vrolijke omgeving. Dat past bij de produkten en bij de doelgroep kinderen. Juniormarkt.nl wordt gerund door twee ambitieuze vrouwen, Catharina Coepijn en Anet Huizer, beide moeder van drie kinderen.

Voor wie zich afvraagt: hoe kan dit alles gratis zijn? Dat kan, bij voldoende volume genereert Juniormarkt.nl een gezond opbrengstenmodel op basis van commerciële advertenties door Google en anderen.
=================================================
Voor vragen of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Anet Huizer,
06 251 81 220 of per email [email protected]

Website: http://www.juniormarkt.nl