PERSBERICHT
22 mei 2010

STOER EN STERK INTRODUCEERT OVERALLS SPECIAAL VOOR KINDEREN
Van zuurstokroze met paardeprint tot zwart met tractor

Stoer en Sterk gevestigd op het Drentse platteland in Ruinerwold, introduceert overalls speciaal ontworpen voor kinderen. De overalls kenmerken zich door felle kleuren, gave prints en veel speelgemak. Zo kunnen kinderen lekker buiten spelen, zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over vuile kleren. De kinderoveralls zijn verkrijgbaar vanaf medio juli.

BUITEN SPELEN BLIJFT FAVORIET
Bijna een derde van de Nederlandse ouders vindt dat hun kind te weinig buiten speelt. De TV en computer winnen aan populariteit, ook onder jongere kinderen. Toch staat buiten spelen nog steeds op nummer 1 als het gaat om favoriete bezigheden van kinderen tussen 6 en 8 jaar. En ““ zo zeggen deze kinderen ““ als we buiten spelen zijn we niet bang om vies te worden (Bron: Qrius, 2010). Hun ouders daarentegen wel. 40% Van de Nederlandse kinderen geeft aan dat hun ouders boos worden wanneer ze vuil thuiskomen na het buiten spelen (Bron: Omo, 2007).

VAN ZUURSTOKROZE MET PAARDEPRINT TOT ZWART MET TRACTOR
Stoer en Sterk introduceert daarom een collectie overalls speciaal voor kinderen. De Stoer en Sterk kinderoveralls onderscheiden zich van andere overalls, in de eerste plaats door hun felle kleuren zoals zuurstokroze en turquoise. Jongens kunnen kiezen voor dieprood of zwart. Daarnaast staan er op de achterkant prints van dieren. Er is keuze uit een kalfje, kip of paard. Maar er zijn ook stoere versies met tractors.

MEER SPEELGEMAK
De Stoer en Sterk kinderoveralls bieden kinderen meer speelgemak dan bestaande overalls:
­- Extra zakken om een pakje drinken of koek in mee te nemen
­- Overall blijft dichtzitten onder het spelen door dubbele sluiting: rits en drukknopen
­- Handig voor jongens; de rits kan ook van onderen naar boven open
­- Raglanmouwen voor veel bewegingsvrijheid
­- Stevig elastiek in de taille voor goede aansluiting
­- Soepel vallend model: 65% polyester, 35% katoen

De Stoer en Sterk kinderoveralls zijn leverbaar in vier kindermaten: 98, 116, 128 en 140. De prijs is €25,- inclusief verzendkosten. De overalls zijn te bestellen via www.stoerensterk.nl en leverbaar vanaf medio juli 2010.

Stoer en Sterk
Suzanne Pol
www.stoerensterk.nl
[email protected]

Website: http://www.stoerensterk.nl