AMSTERDAM-MILAAN, november 2010 — Bobinois een mooie, handige en simpele snoeroproller die orde brengt in ieders kabelchaos. Dit nieuwe product – ontworpen in Italië – maakt van een functionele oplossing een aantrekkelijk hebbeding en zal het perfecte kado zijn voor dit seizoen.

Deze”handy cable buddy”is verkrijgbaar in zes trendy kleuren en drie maten en daarmee geschikt voor oor- en koptelefoons, opladers, laptop- en USB-kabels en elk ander denkbaar snoertje.

Bobino heeft in 2010 al een aantal prestigieuze design prijzen gewonnen, zoals de iF product design 2010 award, de Observeur du Design 10 Award en de Good Design Award en is genomineerd voor talloze andere prijzen. Afgelopen jaar werd Bobino voor het eerst geïntroduceerd als partner van de Dutch Design Weekin Eindhoven. Inmiddels is dezehandy cable buddy in meer dan 150 winkels in Nederland en online via www.mybobino.com verkrijgbaar. Bobinois het ideale kerstkado voor elke portemonnee.

Info: www.mybobino.com

Noot voor redacties:

Neem voor meer informatie, een Bobino testexemplaar of foto’s contact op met Connie Fluhme via [email protected], bel 0651468844 of check www.mybobino.com.

Website: http://www.mybobino.com

Bron: EMEA Persberichten