Tassen gemaakt van imitatieleer


22 Aug

Er zijn heel veel grondstoffen beschikbaar op deze aarde, om allerhande producten van maken. Vele materialen zijn moeilijk te ontginnen, of zijn door hun productie methode milieu onvriendelijk. Denk maar aan de schade voor het milieu of aan de dieren die getroffen worden, om aan bepaalde basisstoffen te geraken. Bij leder zijn er heel veel mensen, die om verschillende redenen, tegenstander zijn van echt leer. Om deze rede, wordt er veel imitatieleer gebruikt voor verschillende producten in de modewereld. Een mooi voorbeeld, waar veel imitatieleer voor wordt gebruikt, is voor de productie van tassen. Vaak wordt er Koskin gebruikt, bij het produceren van imitatieleren tassen en deze zijn even populair als die gemaakt van echt leder. Een groot nadeel, van de echte lederen tassen, is namelijk hun prijs. Voor vele mensen zijn deze tassen moeilijk betaalbaar. De tassen van imitatieleer zijn veel beter bij prijs, bovendien zijn ze ook beschikbaar in allerlei stijlen en designs.

Zakken

Er zijn trouwens veel meer designs en mogelijkheden selecteerbaar voor een namaak lederen tas, dan voor zijn echte tegenhanger. Je krijgt namelijk veel meer keuzes en opties om uit te kiezen. Er zijn namelijk veel meer kleuren en designs geschikt en beschikbaar voor de namaak tassen dan bij de echte lederen. U krijgt daarenboven een tas, die er compleet uitziet als een echte, tegen een veel goedkopere prijs. U kan dus, tegen een goedkope prijs, een tas krijgen die bij uw vrienden en familie de indruk zal geven van een dure, lederen tas. Niet enkel voor handtassen is het imitatieleer geschikt, het wordt ook vaak gebruikt voor laptoptassen, portefeuilles en vele andere dingen. U kan dus op vele gebieden geld besparen om voor imitatieleer te kiezen.

Vele mensen durven echter, om diverse redenen, de stap niet zetten naar imitatieleer. Ze denken vaak dat er nog een negatieve waas hangt om het imitatieleer, maar dit is echter niet het geval. In het tegendeel zelfs. De mensen worden milieubewuster en zijn meer en meer tegen het onnodig doden van dieren om hun vacht. Een vergelijking maken met de papieren draagtassen lijkt misschien niet zo een evidentie. Wat beide echter gemeenschappelijk hebben is hun goedkopere productieprijs en kost. Hoewel de imitatieleren iets duurder zullen uitvallen, zijn ze uiteraard ook veel steviger en zijn ze veel langer herbruikbaar dan de papieren tassen. Als we ze vergelijken met plastic tassen, valt er natuurlijk direct op, dat de nepleren tassen veel milieuvriendelijker zijn. Om milieu redenen wordt plastic meer en meer geweerd uit onze maatschappij, waardoor de namaakleren tassen ook hierdoor weer een voetje voorhebben.

Plastic zakken en papieren tassen zijn uiteraard geen items die bijzonder lang meegaan. Ze worden dan ook geproduceerd als wegwerpartikelen. Je merkt inderdaad, dat herhaaldelijk gebruik, de zakken of tassen beschadigt. Voor koeltassen bijvoorbeeld, wordt een veel duurzamere materie gebruik en een compleet ander productieproces, waardoor deze tas een zijn specifieke kenmerken krijgt en ook een veel grotere duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een papieren tas, een plastic zak, koeltassen of imitatieleren zakken, u kan dit alles vinden bij UPI bags uit Haacht. Zij beschikken over een uitgebreid gamma, waarin u zeker en vast uw keuze zal vinden. Door hun jarenlange ervaring, kunnen zij u ook gericht hellpen. Ze kunnen u ook de kwaliteitsgarantie bieden, waar u als klant natuurlijk naar op zoek bent.
follow-us-facebookfollow-us-twitter