Tentenverhuur
Tegenwoordig zijn de tenten niet meer weg te denken bij menig georganiseerd evenement. Waar vroeger nog regelmatig evenementen werden afgelast wegens tegenvallende weersomstandigheden daar worden vandaag de dag uiteenlopende tenten gehuurd.

De markt voor tentenverhuur is daarmee de laaste jaren sterk gegroeid, niet in de laatste plaats doordat het huren van dergelijke tenten beter betaalbaar is geworden.

Tevens is het aanbod in tenten de laatste jaren sterk uitgebreid. U kunt vandaag de dag terecht bij tenten verhuurbedrijven voor o.a.:

“¢ Partytenten
“¢ Feesttenten
“¢ Pagodetent
“¢ Spantent
“¢ Aluminium hallen

In de meeste gevallen worden de tenten geheel voor de klanten opgebouwd, zodat de organisatie van het evenenment hier verder geen omkijken meer naar heeft.

Auteur:
Visser Tentenverhuur heeft al 35 jaar ervaring in tentenverhuur. Wij kunnen u voorzien in allerlei verschillende soorten en maten tenten voor bij uw evenementen. Door het brede assortiment aan tenten komt er altijd wel één in aanmerking die geschikt voor u is. Tenten kunt u huren voor onder andere bedrijfs- of privéfeesten, beurzen, tentoonstellingen, sport- of culturele evenementen, countryfair, festivals of andere feesten.

Website: http://www.visserverhuur.nl

Bron: EMEA Persberichten