De trap zit in de lift. Trappen krijgen de laatste jaren een steeds prominentere rol in het ontwerp proces van woningen toebedeeld.

Naast de functie om van de ene naar de andere verdieping te komen, kan de trap een echte blikvanger zijn, een extra verfraaiing van de woning of het bedrijfspand. KENNGOTT Trappen speelt hier op in door specifieke wensen van de klant te vertalen naar slim trapontwerp. Dit heeft onder andere al geleid tot de glazen trappen, die al in veel publieke ruimtes zijn te vinden. Bekender nog zijn de strakke stalen trappen die tegenwoordig in veel kantoorpanden en moderne woningen zijn te vinden.
trappen Daarnaast is de door KENNGOTT ontworpen vrijdragende trap bijzonder, die door een unieke constructie lijkt te zweven in de ruimte. Hierdoor ontstaat een sierlijk geheel met een lichte en ruimtelijke werking, zoals hierboven afgebeeld. Uiteraard worden ook de ambachtelijke houten trappen nog ruimschoots vertegenwoordigd.

Over KENGOTT
KENNGOTT Trappen is sinds de oprichting in het begin van de vorige eeuw uitgegroeid tot Europees marktleider in de trappenbouw met momenteel 150 vestigingen. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat verrassende, niet voor de hand liggende combinaties van diverse materialen als natuursteen, hout, (roestvrij) staal, glas en kunststof te realiseren. Bekijk bijvoorbeeld onze glazen trappen, stalen trappen en houten trappen.

Nieuwe showroom
Onze nieuwe trappen showroom in Amsterdam, met drie verdiepingen inspiratie voor uw specifieke trapwensen, is geopend!
KENNGOTT Trappen
Bolstoen 4c
1046 AT
Amsterdam.
020-6813346
020-6813841 (fax)
info(@)kenngott.nl

Website: http://www.kenngott.nl

Bron: EMEA Persberichten