Onlangs is er een webwinkel gestart waar unieke sjaals worden verkocht, waarbij elke sjaal is gecreëerd door een bekende kunstenaar. Het Nederlandse bedrijf sieradenmetkarakter.nl importeert sjaals van de bekende Pavlov Posad fabriek in Rusland, die in diverse Europese landen al generaties lang bekend staan om hun excellente kwaliteit en unieke dessins. De fabriek maakt sinds 1795 sjaals voor een breed publiek.

In de webwinkel is er een keuze uit diverse dessins voor zowel de traditionele als de moderne vrouw. Om exclusiviteit te garanderen heeft het Nederlandse bedrijf Sieraden met karakter gekozen om van de sjaals een select aanbod op voorraad te leggen. Voor de klant betekent dit dat alle getoonde sjaals op de internetsite uit voorraad leverbaar zijn. Uiteraard onder voorbehoud van gelijktijdige bestellingen, waardoor het unieke karakter van het sieraad behouden blijft.

Om de collectie actueel te houden komen er regelmatig nieuwe sjaals bij in een beperkte oplage. Via de webwinkel kan er zowel onder vooruitbetaling als via PayPal betaald worden. Uiteraard heeft de klant een zichttermijn. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Olga van Bel, telefoonnummer: 06 17050813 of via email: [email protected]

Website: http://www.sieradenmetkarakter.nl