Zeewolde/Almere.Ondanks dat de kredietcrisis over zijn hoogtepunt heen lijkt te zijn, zit er nog weinig beweging in de woningmarkt. Potentiële kopers zijn voorzichtiger geworden met het kopen van een woning. Ze willen in één oogopslag kunnen zien wat een woning te bieden heeft. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de woningzoekenden binnen een minuut beslist of ze de woning willen kopen of niet. Puur op gevoel. Het is dus van groot belang dat een woning er positief uit springt en optimaal gepresenteerd wordt op internet, bij de makelaar en tijdens bezichtigingen. Voor Laura Benner en Karin de Weerd was dit dan ook de reden om beiden een bedrijf op te starten in verkoopstyling, interieuradvies & meubelverhuur.

Laura Benner: “Steeds meer mensen schakelen bij de verkoop van hun woning een verkoopstyliste in. Verkoopstyling gaat verder dan bekende trucs als het bakken van een appeltaart of het neerzetten van een boeket bloemen vlak voor de bezichtiging. Verkoopstyling is het zo veel mogelijk neutraliseren, opfrissen en ruimtelijk maken van een woning, om zo een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Het is bewezen dat verkoopstyling de verkoper uiteindelijk meer oplevert dan het verlagen van de vraagprijs. Het bedrag dat u als verkoper kwijt bent aan het restylen van uw woning is altijd veel minder is dan een verlaging van de vraagprijs!“ De dames leerden elkaar kennen via het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten, waarbij ze zijn aangesloten. Meteen was er een klik en ontstond het idee om samen de krachten te bundelen op het gebied van meubelverhuur.

“Een leegstaande woning is niet bevorderlijk voor een snelle verkoop. Het mist sfeer- en ruimtebeleving en het vermindert de waarde van uw woning. Voor een relatief gering bedrag per maand richten KeyStyle Verkoopstyling en LB Styling uw keuken, woonkamer, ouderslaapkamer en eventueel kinder- of studeerkamer in met meubilair en woonaccessoires. Hierdoor komen de ruimtes in uw woning beter tot zijn recht en kunnen potentiële kopers de mogelijkheden van uw woning zien. De stijl en sfeer worden aangepast aan de doelgroep van de woning, zodat potentiële kopers zich meteen thuis voelen bij binnenkomst en zichzelf al in het huis zien wonen“, aldus Karin de Weerd. Ook voor het meubileren en stylen van modelwoningen kunt u bij deze LNV verkoopstylistes terecht. Als introductie aanbieding worden er in de maand juni gratis foto’s gemaakt van uw woning t.b.v. internet en brochures, wanneer u uw woning voor minimaal 3 maanden laat meubileren.

Wilt u ook het maximale uit uw (leegstaande) woning halen, neem dan contact op. Voor regio Almere en het Gooi:
LB Styling, tel:06-54253459 of kijk voor meer informatie op www.lb-styling.nl.Voor regio Zeewolde, Harderwijk, Nijkerk: KeyStyle Verkoopstyling tel: 06-27402487 of kijk voor meer informatie op: www.key-style.nl .

Website: http://www.key-style.nl