(Submit Articles) Vanaf vandaag hoeven consumenten, die op zoek zijn naar een nieuwe creditcard, niet meer bang te zijn voor de verborgen kosten en voorwaarden. De vandaag gelanceerde website www.creditcard-vergelijk.nl maakt het voor het eerst in Nederland mogelijk om alle kosten van de verschillende creditcards te vergelijken.

Verborgen kosten
De website www.creditcard-vergelijk.nl is ontstaan uit een eigen behoefte. “Het is een moeilijke en tijdrovende klus om creditcards in detail te vergelijken. Je hebt te maken met veel meer kosten dan alleen de rentekosten en een jaarlijkse bijdrage. Er zijn bijvoorbeeld ook pinkosten, valutakosten en verzekeringskosten“ zegt initiatiefnemer Leopold Pleijsier.

Consument centraal
Op creditcard-vergelijk.nl staan de meest belangrijke creditcards van Nederland. Ook creditcards van maatschappijen, die niet op de website adverteren, kunnen worden vergeleken. “De consument staat centraal, dat hebben we overal in laten doorwerken. De website is zeer gebruiksvriendelijk en geeft snel overzichtelijke informatie“, ligt Pleijsier toe.

Noot voor de redactie:
Leopold Pleijsier: 06-55805790

Over creditcard-vergelijk
Creditcard-vergelijk is eigendom van INOXA. INOXA is een internet bedrijf met 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en internet applicaties. Naast deze nieuwe website heeft INOXA de afgelopen jaren gewerkt aan ruim 500 websites en heeft het Spamfilter Maq2 succesvol in de zakelijke markt gezet.

Visit the Author's website: http://www.creditcard-vergelijk.nl