Nederland heeft een nieuwe online winkelportaal, WinkelstedenTV. Deze wordt de eerste Nederlandse Winkelsteden Video Encyclopedie met videoreportages van leuke winkelsteden in Nederland. Als u een plaatsnaam aanklikt krijgt u vervolgens een winkelreportage van het centrum. Als ware loopt u door de binnenstad. Exclusief en Gratis! Er is ook een forum, info over koopzondagen, markten, parkeermogelijkheden en lokale weersverwachtingen. Dit alles zonder irritante Google Ads of verborgen pop-ups.

Maar sinds kort is er een forum over winkelsteden, winkelen en funshoppen in Nederland. Verrassende aankopen doen lukt tegenwoordig alleen nog maar in de aanlooproutes naar de A-locaties. Daar zitten de creatieve ondernemers, de designers en specialisten in van alles en nog wat. Het forum is dan ook de ideale plaats om daar meer aandacht aan te geven.

Voor de lokale ondernemer zijn er zeven mogelijkheden om mee te doen zoals een eigen videoclip, winkelinfo, weblink of het adopteren van een TV-banner. Momenteel zijn er negen presentaties online maar einde zomer moeten dit 40-50 zijn geworden.

WinkelstedenTV is een concept van A1+ Media en heeft als doel de Nederlandse Winkelsteden Video Encyclopedie te realiseren.

www.winkelsteden.tv of .nl
[email protected]

Website: http://www.winkelsteden.tv

Bron: EMEA Persberichten