Deze week is de nieuwste website www.incassobureau-kiezen.nl speciaal voor bedrijven met betalingsachterstanden geïntroduceerd. Deze website is ontwikkeld door SalesWizard, een jong marketing bedrijf uit Arnhem en helpt ondernemers een keuze te maken in het woud van incassobedrijven dat in de slipstream van de kredietcrisis is ontstaan. Met behulp van de website kan je eenvoudig offertes en werkwijzen vergelijken van meerdere gescreende incassobureaus en gerechtsdeurwaarders.

Het aantal wanbetalers weer met 15% toegenomen
Bedrijven en particulieren betalen hun rekeningen steeds vaker te laat. Al bijna 50% van de bedrijven en consumenten betaalt de rekening te laat. Door de warme zomervakantie is de verwachting dat dit aantal nog meer zal toenemen. Volgens de NVI (Nederlandse Vereniging van Incasso-ondernemingen) is het bedrag aan vorderingen opgelopen tot ruim €5 mld. Een toename van 15% ten opzichte van vorig jaar.

Bedrijven in moeilijkheden door betalingsachterstand
De toenemende betalingsachterstand brengt steeds meer bedrijven in de moeilijkheden. Vooral in de zomermaanden met teruglopende inkomsten in combinatie met uitbetaling van het vakantiegeld, doet wanbetaling vooral de kleinere bedrijven de das om. Verwacht wordt dat MKB bedrijven, die nu al aan de rand van de afgrond staan, na de zomer definitief het doek zullen sluiten.

Kredietcrisis zorgt voor wildwest toestanden binnen de incassobranche
Door de toenemende werkloosheid en zwakke economie groeien de betalingsachterstanden van bedrijven consumenten. Daarnaast geven schuldeisers hun vorderingen vaker en sneller uit handen. Bedrijven die zelf in geldnood zijn gekomen besteden steeds vaker facturering en incasso uit. Deze snelle groei heeft de afgelopen jaren veel goudzoekers aangetrokken. Om een incassobureau te beginnen zijn géén diploma’s of vergunning nodig. Letterlijk iedereen kan een incassobureau beginnen. Dit heeft er toe geleid dat dat bedrijven en consumenten worden opgezadeld met dubieuze incassopraktijken en torenhoge kosten.

Incassobranche gescreend op www.incassobureau-kiezen.nl
Incassobureau Kiezen is gestart omdat er de laatste tijd zoveel incassobureaus worden gestart met een dubieuze kwaliteit en handelswijze. Het gevolg is dat bedrijven niet meer weten of ze met een professioneel incassobureau te maken hebben. Incassobureau kiezen vergelijkt alle tarieven en verzamelt de benodigde gegevens en screent het bedrijf voor vermelding op de website. Daardoor heeft de website bezoeker een gegarandeerde kwaliteit en zit dus altijd goed met zijn incasso opdracht.
In de toekomst wordt de website nog verder uitgebreid met allerhande tips en informatie over incasso. Ook kunnen bedrijven hun ervaringen achterlaten. Deze reviews kan incassobureau kiezen dan weer gebruiken in haar onderzoeken naar de kwaliteit en werkwijzen.
================================================================================================================================

Meer informatie over dit artikel:
Contactpersoon: Frank Krepel
Telefoon: 088-7709999
Mail: [email protected]

Website: http://www.incassobureau-kiezen.nl