GOUDA- Uit een onderzoek onder de leden(150.000 actief) van Allebedrijvenin is naar voren gekomen dat >75% van de MKB-ers zoekende is naar een toegevoegde waarde als het gaat om adverteren. Daarbij gaven zij o.a. aan dat zij zoeken naar nieuwe mogelijkheden betreffende advertenties. Daarin werd een aantal vragen gesteld over advertentiemogelijkheden en exposure. Meer dan 55% vond dat marktplaats overliep waardoor er geen ruimte meer is voor bedrijven om haar advertenties kwijt te kunnen.

Allebedrijvenin.nl is een online bedrijvengids uit Nederland, met 78 stadsportals een van de grootste online bedrijfsgidsen. Uit het onderzoek bleek ook dat regionale kranten een goed advertentie middel is, maar vaak te hoog geprijsd. Bedrijvengidsen bieden te weinig additionele informatie maar worden regionaal wel zeer sterk gevonden.

Allebedrijvenin gaat MKB-ers te hulp schieten en komt daarom in september dit jaar met haar Aanbiedingen systeem. Dit houdt in dat zij direct (gratis voor leden)aanbiedingen kunnen plaatsen in hun regio. Van korting op het hoofdgerecht bij een restaurant tot een actiecoupon met barcode in een winkel. Zo kunnen zij wekelijks nieuwe aanbiedingen plaatsen die weer naar geïnteresseerde nieuwsbrieflezers verzonden worden die deze aanbiedingen willen ontvangen. Het bedrijf probeert nu met man en macht de deadline te halen voor 14 september 2010.

Het is zeer belangrijk dat er geluisterd wordt naar je klanten. Wij hebben maar 1 doel voor ogen en dat is klandizie voor bedrijven. Wij streven ernaar om het MKB weer meer voor minder te geven. aldus M. Gagliotti van Allebedrijvenin. Later dit jaar zullen zij nog eens 4 tal extra additionele diensten gratis voor leden introduceren.

Allebedrijvenin heeft al meer dan 150.000 mkb-ers op weg geholpen om regionaal meer exposure en klandizie te krijgen. Steeds meer midden- en kleinbedrijven benutten de mogelijkheid om zich te presenteren op de Nederlandse bedrijvengids van Allebedrijvenin.nl. De bedrijvengids biedt het MKB de mogelijkheid om zich regionaal te presenteren aan een steeds groter wordend publiek. Klachten over bedrijvengidsen zoals Allebedrijvenin zijn verleden tijd als het gaat om exposure en klandizie. De uitstekende vindbaarheid in de zoekmachines, o.a. via de onlangs toegevoegde reviews door Google over bedrijven en nieuwe functionaliteiten voor het MKB zorgen voor een toename van aanmeldingen. Met de komst van een nieuwe website in de nabije toekomst zal Allebedrijvenin het MKB nog beter kunnen helpen met het vinden van klandizie op het internet.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de vernieuwde website. Vele nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld om het MKB nog beter van dienst te zijn. Één van de functies die voor bedrijven zal worden gelanceerd, is de mogelijkheid tot het plaatsen van aanbiedingen, het toevoegen van openingstijden en betaalmethodes. Tevens zal er een kwaliteitsmeter 2.0 worden gelanceerd, waardoor reputatiemanagement een gemak wordt voor ieder bedrijf.

Website: http://www.inc-nieuws.com