Duiven, woensdag 18 augustus 2010:

Hou je van humor en bekijk je het leven met een glimlach? Als je niet zo’n doorsnee-typ bent en lef genoeg hebt om een spraakmakend object aan je woonruimte toe te voegen, kijk je ogen dan eens uit in de Toms Drag superstore van Decovista.

Als een van de weinig geselecteerde dealers verkopen zij de spraakmakende creaties van designer Tom Hoffmann met de grootste voorraad van Nederland.

De collecties bestaan uit kleurige en opvallende tafeltjes en kasten op schoentjes, design spiegels, vazen en schalen. Het meest besproken zijn de bizar uitgedoste dieren, voorzien van lange oogwimpers of staarten, oorsieraden en schoentjes.

Al deze handbeschilderde en met de hand afgewerkte objecten zijn voorzien van een echtheidlogo van de Duitse ontwerper Tom Hoffmann. Zijn humoristische Drags hebben alle vele harten veroverd en zijn ondermeer te bewonderen in bekende wereldsteden zoals Monaco, Milaan en Parijs en Barcelona.

Decovista is een van de spaarzaam geselecteerde dealers in Nederland. Naast een altijd geopende webwinkel kun bij een bezoek rekenen op een vriendelijke en persoonlijke service.

Op afspraak kan een deel van het assortiment worden bekeken, meestal ook ’s avonds en op zondag (tel. 0316-249759). Er kan worden besteld of direct vanuit voorraad worden meegenomen.
Een bezoek is bovendien handig te combineren met de mooiste Intratuin van Nederland op 2 km en Burgers Zoo en het Openlucht Museum op 20 minuten rijafstand.

Website: http://www.decovista.nl/nl/

Bron: EMEA Persberichten