Zijn de Nederlandse vrouwen zeer zelfverzekerd op dating gebied? Dit kan de conclusie zijn van een analyse onder Europese singles.

be2 heeft in zijn laatste onderzoek vastgesteld hoe verschillende nationaliteiten hun eigen attractiviteit en hun initiatief scoort

Zijn de Nederlanders de meest zelfverzekerden op dating gebied? Dit kan de conclusie van een analyse van de Europese singles zijn, gevoerd door be2, dating site. Het blijkt dat de Nederlanders veel zelfvertrouwen hebben (op dating gebied). Onze laatste analyse laat zien dat zij zichzelf een lager cijfer geven voor attractiviteit, en dat zij minder snel hun gevoelen zouden uiten als de andere nationaliteiten.
Dit is een net zoals de Italianen, die zich de knapste vinden, en die snel “hun gevoelens uiten“ in een dating situatie.

Zijn Italiaanse en Nederlandse singles “Ëœhet meest attractief’?

Wanneer een nieuwe lid zich bij be2 registreert, moet hij altijd een paar vragen beantwoorden om zijn persoonlijkheid te schetsen. Het zijn die antwoorden die ons “potentiele“ singles laat vinden dankzij onze exclusieve algorithme.
Een van de vragen is om je eigen attractiviteit een cijfer te geven, van 1 tot 10. Onze analyse van vorige week laat blijken dat vrouwen hoger scoren dan mannen qua attractiviteit, en dat Nederlanders en Italianen zich meer attractief vinden dan de gemiddelde Europeanen.

Duitse singles het meest blij om hun gevoelens te delen…

Het raakt interesanter als je naar de resultaten kijkt op het gebied van het initiatief nemen, en welke nationaliteiten zich het best voelen bij het tonen van hun eigen emoties. (Onze vraagformulaar vraagt de leden hoe graag ze het initiatief willen nemen ““ zie onder)
De scores voor de attractiviteit zijn meestal niet dezelfde als voor het initiatief nemen. De vrouwen geven bijvorbeeld een hogere score aan hun attractiviteit dan aan hun wil om initiatief te nemen. Duitsers daarentegen tonen veel meer initiatief dan zelfvertrouwen“¦

Italianen zijn de meest attractieve en de meest initiatiefvolle Europeanen volgens hen. De Italiaanse vrouwen ook.
De Fransen scoren het laagst in beide categorieen. Fransmannen zijn het minst initiatiefrijk, en hebben het minst zelfvertrouwen van alle ondervraagde landen. Een kwart van alle Fransen zouden het niet vertellen, als hij/zij verliefd op de partner zou zijn.

be2 kan singles helpen om liefde te vinden en de goeie te vinden.
Gelukkig voor alle nationaliteiten, met be2 hoeft u niet initiatiefrijk te zijn om liefde te vinden. Waarom? Omdat be2 het vervelende werk voor u doet. Eerst, onze special matching systeem zorgt ervoor dat u de leukste mensen ontmoet, dankzij onze speciale matching systeem. Bovendien is het heel makkelijk om je te presenteren, met gratis berichten en andere sollicitatiemogelijkheden.

Initiatief.

Attractiviteit

be2 is een van de grootste matchmaking services om langdurige relaties met uw deale partner op te bouwen. Meer dan 20 miljoen leden in 37 landen geloven in be2’s methode en methodologie, ontwikkeld door een team van psychologen, sociologen en statistici. Een succespercentage van 40% bewijst dat het werkt!
Om meer er over te weten, bezoek http://www.be2.nl
Press Office be2
[email protected]

Website: http://www.be2.nl

Bron: EMEA Persberichten