Creditcard-ervaringen.nl is de meest uitgebreide informatie- en vergelijkingswebsite voor creditcards en debitcards in Nederland. Of het nu gaat om American Express, MasterCard of Visa creditcards, alle voordelen en vooral ook alle valkuilen zijn boven water gehaald en overzichtelijk op een rij gezet. De wereld van creditcardaanbieders en creditcardwebsites is vaak ondoorzichtig en onvolledig. Creditcard-ervaringen.nl maakt hier een einde aan.

Creditcard-ervaringen.nl is gebaseerd op sociale media principes. Niet alleen de redactie van Creditcard-ervaringen.nl blogt over de bijzonderheden die ze tegenkomen, ook gebruikers van creditcards kunnen hun ervaringen op de website delen. Creditcard-ervaringen.nl is niet afhankelijk van aanbieders dus niet alle berichten zijn positief. Onverwacht hoge rentes, acties die goed klinken maar weinig voorstellen, onvolledige informatie, er zaten een aantal verrassende inzichten tussen. Iedereen met een ervaring over zijn of haar creditcard kan een mening delen en zo bijdragen aan de informatie op de website. Deze informatie is niet alleen handig voor andere bezoekers, maar kan ook gebruikt worden om feedback te geven naar de creditcardmaatschappijen zelf (oa. ICS, Laser Cards, American Express).

Het idee is ontstaan uit de behoefte om eens echt inzicht te krijgen in creditcards, aldus de directeuren Denian Wielhouwer en David den Braver van ontwikkelend bedrijf Pagerank Eleven. De beschikbare informatie op het internet was zo beknopt of gekleurd door marketing dat we daar geen goed gevoel bij kregen. De website zit nog in de betafase en niet alle creditcards worden op dit moment behandeld, maar het is het doel om in de loop der tijd alle creditcards binnen Nederland onder de loep te nemen. “Onafhankelijk maar betrokken!”, een quote waar we graag mee voor de dag komen. Onafhankelijk van creditcardmaatschappijen en betrokken bij de consument. Op die manier hopen we dat de consument beter geïnformeerd haar keuze kan maken, zonder achteraf op de financiële blaren te hoeven zitten.

Klik hier voor de website

Website: http://www.creditcard-ervaringen.nl

Bron: EMEA Persberichten