Uit onderzoek is gebleken dat het in de praktijk erg moeilijk is voor consumenten om gratis tips en advies te vinden aangaande de boekhouding van een Stamrecht BV. Veel personen willen (een gedeelte van) de administratie van de Stamrecht BV wel graag zelf uitvoeren maar hebben van huis uit geen ervaring met balansen en/of boekhouden. Het blijkt echter dat administratiekantoren en boekhouders hun “Ëœgeheimen’ angstvallig bewaken om zo te voorkomen dat de klanten teveel zelf gaan uitvoeren. Deze manier van werken wordt nu doorbroken door De Stamrechtspecialist.

De Stamrechtspecialist heeft namelijk een geheel nieuwe kijk op deze materie. De boekhouding van een Stamrecht BV hoeft niet erg ingewikkeld te zijn en iemand die zich hierin verdiept kan aardig veel werkzaamheden zelf (dus zonder kosten) uitvoeren. Hiervoor heeft deze persoon vaak wel een duwtje in de rug nodig in de vorm van uitleg en uitgewerkte voorbeelden van veelvoorkomende situaties.

Het prijsgeven van de “Ëœgeheimen’ aangaande de boekhouding van de Stamrecht BV vindt De Stamrechtspecialist hierbij geen enkel probleem. Op hun website worden veel voorkomende situaties volledig uitgewerkt, inclusief de manier waarop deze zaken op de balans van de Stamrecht BV verwerkt dienen te worden. Zo kunnen consumenten gratis hulp krijgen bij de administratie van de Stamrecht BV. Daarnaast wordt er een mogelijkheid geboden om gratis vragen te stellen, om zo ook een goede hulp te bieden voor de personen die een specifiek vraagstuk hebben over de boekhouding van hun Stamrecht BV.

Initiatiefnemer Marnix Wansink: “Natuurlijk bieden wij ook aan bepaalde zaken uit handen te nemen aangaande de administratie van de Stamrecht BV, hier verdienen wij ten slotte ons geld mee. Wij doen dit echter met veel meer aandacht voor de specifieke situatie van de klant en ook nog eens tegen lagere kosten dan verreweg de meeste partijen. Daarnaast kan een klant bij ons kiezen om alles zelf te doen, een gedeelte zelf te doen of alles door ons te laten doen, afhankelijk van de eigen wensen. Wij ondersteunen dus ook (gratis) personen die de uitvoering zelf doen. Het grootste voordeel van de Stamrechtspecialist is echter het feit dat wij de boekhouding van Stamrecht BV’s als core business hebben. De meeste kantoren doen het “Ëœerbij’ (naast de interessantere BV’s), of zijn vooral geïnteresseerd in de oprichting van de Stamrecht BV en niet in de jaarlijkse werkzaamheden. In beide gevallen is de klant vaak relatief duur uit, terwijl er juist minder aandacht aan hem wordt besteed. Bij ons is dit net andersom!“

Website: http://www.stamrechtspecialist.nl

Bron: EMEA Persberichten