DigiProfs biedt klanten voortaan meer zekerheid

Sinds 15 september 2010 is DigiProfs deelnemer PC-XS.NL uit Tilburg
aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, computerhulp en automatiseerders. Voor de klanten van DigiProfs betekent dit extra zekerheden.
Zo krijgen consumenten in voorkomende gevallen de mogelijkheid een beroep te doen op de Geschillencommissie ICTWaarborg en neemt de brancheorganisatie een aantal belangrijke verantwoordelijkheden ten aanzien van garantie en dergelijke over als PC-XS.NL en DigiProfs noodgedwongen de deuren zouden moeten sluiten. ICTWaarborg is de eerste brancheorganisatie die deze zekerheden biedt.

DigiProfs is sinds 1 september 2007 actief als computerhulp aan huis. Volgens Erwin Backx is de aansluiting bij ICTWaarborg een logische stap. “Een goed werkende computer en internet is inmiddels net zo belangrijk als een goed werkende de cv-ketel in de winter. En net zoals bij de cv-ketel, doe je voor goed onderhoud beroep op een vakman. Het heeft ook te maken met de professionalisering van onze branche. Onderdeel daarvan is dat je je klanten zoveel mogelijk zekerheid wilt geven.”
Direct hulp nodig 0800 555 8888

Website: http://www.pc-xs.nl

Bron: EMEA Persberichten