ARNHEM — De presentatie van producten is een van de belangrijkste aspecten bij het runnen van een webwinkel. Het fotograferen van kleding is een verhaal apart. Er zijn massa’s webwinkels en webwinkeltjes die kleding verkopen, en in deze concurrerende markt maakt de productfotografie vaak het onderscheid. FotoCube komt daarom met een oplossing voor elke soort van kledingfotografie met drie Kledingfotografeer Kits en een workshop Kledingfotografie.

‘Waarom zou je veel geld besteden aan software, reclame en zoekmachines om bezoekers naar je website te lokken, als diezelfde bezoekers bij het zien van de foto’s direct weer vertrekken?’, zegt Jeroen Wigman, oprichter en eigenaar van FotoCube Nederland.

Bij gebruik van de Kledingfotografeer Kits van FotoCube bepaalt de (web)winkelier helemaal zelf hoe de aangeboden kleding wordt gepresenteerd. De meest voorkomende variaties zijn plat, op een torso en op een model of paspop. Jeroen Wigman: ‘Wij zien vaak een combinatie van twee. Bijvoorbeeld plat gefotografeerd voor in de webwinkel en op een torso voor op de homepage. Of de torso voor elke hoofdfoto en de plat gefotografeerde voor de tweede en derde detailfoto. Om zeker te zijn van de juiste producten geven wij hier uiteraard graag advies in, maar we hebben vanaf heden voor elk type kledingfoto een bepaalde set zodat men direct aan de slag kan.’ Voor elke variant biedt FotoCube nu een Kledingfotografeer Kit.

Maar er is meer. Naast de continu volgeboekte productfotografie workshops met de FotoCube is er samen met Focus op Fotografie een Kledingfotografie workshop samengesteld. Deze workshop begint eind mei en wordt gegeven in kleine groepen.

Voor meer informatie over de verschillende Kledingfotografie Kits, prijzen en de workshop kledingfotografie, zie de website van FotoCube: www.fotocube.nl
Wie in de maand mei een Kledingfotografeer Kit bestelt ontvangt een luxe cameratas ter waarde van € 29,90.

Noot voor redacties (openbaar)
FotoCube Nederland
Jeroen Wigman
[email protected]
0481-795187

Website: http://www.fotocube.nl