We kennen “Ëœm nog wel van vroeger. De oerdegelijke fruitmand van de groenteboer-op-de-hoek. Naast een grote hoeveelheid vers fruit meestal ook nog traditioneel voorzien van een flink blik ananas op sap en een pakje gekonfijte dadels. Het geheel vervolgens toegedekt met een knisperende laag cellofaan.

Die klassieke fruitmand dus, daar gaat het niet zo goed mee. Vooral jongeren zien “Ëœm als oubollig, suf en achterhaald. Terwijl een fruitmand toch in wezen voor jong en oud een heel gezond, smakelijk en kleurrijk cadeau kan zijn. Daarom introduceert www.fruitmandshop.nl nu speciaal voor een jonge doelgroep een eigentijdse variant op de mand: De FruitBox.

De FruitBox is een strak vormgegeven doos met een inhoud die helemaal is afgestemd op de smaak van jonge consumenten. Dat betekent onder meer de nieuwe appelsoort Kanzi en tal van exotische vruchten. De Box is leverbaar in drie thema’s: “ËœBedankt’, “ËœBeterschap’ en “ËœVeel Liefs’. Ze zijn uitsluitend online te bestellen via www.fruitmandshop.nl.

Ondernemer Sieger Koeman (eerder initiatiefnemer van www.degroenetas.nl) heeft de webwinkel bij de introductie begeleid. Hij is tevreden met het resultaat “Dat het initiatief aanslaat, blijkt al uit het feit dat in de eerste week na introductie al ruim 100 FruitBoxen zijn afgeleverd. Zo wordt de FruitBox nu wat de fruitmand vroeger was: een heel gezond, smakelijk en kleurrijk cadeau.“ Aldus Koeman.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sieger Koeman, tel. Nr. 06-20327828 of [email protected]

Website: http://www.fruitmandshop.nl