PERSBERICHT, Rotterdam 01-06-2010

Op 1 juni 2010 is de site Herstelvanjefeestje.nl gelanceerd. Een site die zich richt op feestend Nederland. Deze site zal oa. de grootste afterparty apotheek van Nederland gaan voeren. Hierin diverse supplementen die je lichaam helpen te herstellen na het gebruik van alcohol en/of drugs.

Met de zomer voor de deur, het WK wat van start gaat, alle festivals die weer plaatsvinden, overvolle terrasjes, de wilde vakanties zullen een hoop mensen zich weer tegoed doen aan allerlei alcoholische drankjes en andere genotsmiddelen. Dit gebruik vergt nogal wat van het menselijk lichaam en zorgt ervoor dat er tekorten ontstaan aan bepaalde lichaams eigen stoffen. Echter als de oorzaak bekend is, is er vaak ook wat aan te doen! Het merendeel van deze stoffen zijn door middel van voedingssupplementen aan te vullen. Ook zijn er natuurlijke supplementen die zorgen dat het lichaam weer zijn natuurlijke balans weet te vinden en te behouden.

Herstelvanjefeestje.nl speelt hier op in en biedt een uitgebreide en duidelijke afterparty apotheek waar men op een vrij simpele wijze direct bij de juiste supplementen uitkomt die kunnen bijdragen aan een voorspoediger herstel of het voorkomen van de bekende “Kater“, de “afterdip“, het “day after“ gevoel (moe, slap down, futloos, depressiviteit ed.) Dit alles voorzien van duidelijke toelichtingen, product samenstellingen en onderbouwingen.

Uiteraard is op de site het nodige aan voorlichting te vinden, zijn er diverse directe links naar betrouwbare site’s als unity, drugsinfoteam, jellinek.

Je kunt er ook slagen voor alternatieven op natuurlijke basis. Tevens wordt er ingezet op body & wellness en kunnen via de testservice diverse soa testen & drugs testen aangeschaft worden om op deze manier ook preventie & verantwoordelijk te stimuleren.
————————————————————
Noot voor de redactie :
Voor verdere toelichting, inlichtingen en/of commentaar kunt u contact opnemen met Michel van Gelder, telefonisch te bereiken via 010-8434942 of
via email [email protected]

Website: http://www.herstelvanjefeestje.nl