In Leidschendam kwam topmodel Naomi Campbel voor de rechter waarbij ze toegaf dat ze bloeddiamanten heeft ontvangen, die mogelijk van de Liberiaanse oud- president Charles Taylor kwamen.

De media-aandacht ging uiteraard vooral uit naar het boze oog sieraad die ze tijdens de zitting om haar nek droeg. Sieraden designers zijn ineens in de hype van het boze oog die op dit moment een must-have is in de VS. Zangeres Rihanna en topmodel Bar Refaeli zijn ook al gespot met het boze oog.

Het was alleen nog maar een kwestie van tijd voordat deze must-have rage zou overvliegen naar Nederland… De evil eyes zijn gearriveerd! Ze zijn misschien even wennen, maar dat moesten we ook aan Pandorra’s.

De nieuwe webwinkel istanblue.nl biedt voor liefhebbers hiervan sinds kort een unieke collectie aan originele evil eye sieraden uit het hip & trendy istanbul. Verdeeld over 4 collecties, City Look, City Look Classic, New Look en Fashion Look met diverse eyecatching designs en meer dan 50 verschillende soorten evil eyes of zogeheten Geluksoogjes.

Dus wil je je outfit net die ene nieuwe touch geven door het dragen van een evil eye sierraad. Bezoek dan de website www.istanblue.nl en kies daar je eigen evil eye sierraad. Bestel je voor 16:00 op een werkdag, dan ontvang je de bestelling de volgende dag gratis bezorgd aan huis.

“dit is een origineel persbericht“.

Afbeeldingen Naomi Campbell en Bar refaeli:
http://www.nazaronline.nl/Webwinkel-Page-109876/Evil-Eye-Rage-in-de-VS.html

Website: http://www.istanblue.nl

Bron: EMEA Persberichten