Op maandag 23 augustus opende een nieuwe webshop die gespecialiseerd is in elektrische fietsen.Onder de naam Elektrischefietsensjop.nl worden de nieuwste modellen e-bikes tegen vlijmscherpe prijzen verkocht. Elektrischefietsensjop.nl maakt onderdeel uit van Rijwielhandel Ferwerda in Groningen.

De elektrische fiets is in Nederland een enorme hype. Nog maar enkele jaren geleden kwam de elektrische fiets nauwelijks in het Nederlandse straatbeeld voor, en slechts bejaarden of lichamelijk beperkte personen maakten de keuze voor een dergelijke fiets. Optisch waren deze tweewielers niet werkelijk aantrekkelijk en ook technisch gezien was er veel ruimte voor verbetering. Maar, de tijd heeft niet stil gestaan. De technische ontwikkeling is met grote stappen vooruit gegaan, zo dat er tegenwoordig technisch uitstekende elektrische fietsen op de markt zijn. De huidige E-bikes zijn betrouwbaar en beschikken over goede techniek die de fietser tot zo’n 150 km ver weg brengt. Ook optisch zijn veel elektrische fietsen alleen nog maar op het tweede gezicht als zodanig te herkennen.

Dit heeft ertoe geleid, dat naast bejaarden en lichamelijk beperkte mensen ook een heel andere doelgroep de elektrische fiets als vervoersmiddel heeft ontdekt. Zo is een trapondersteunende fiets bijzonder goed geschikt voor woon-werk verkeer. Lekker sportief naar het werk fietsen maar toch zeker weten ondanks eventuele tegenwind niet uitgeput of bezweet te arriveren.

Elektrischefietsensjop.nl speelt op deze trend in. Een speciale webwinkel met een bijzonder ruim assortiment aan alleen maar elektrische fietsen. Van de voordelige instapmodellen tot de meest geavanceerde fiets. Ook de allerbeste (in verschillende landen als zodanig getest) is bij Elektrischefietsensjop.nl te verkrijgen. Elektrischefietsensjop.nl kenmerkt zich door razendsnelle service en persoonlijk contact, vlijmscherpe prijzen, flexibele betalingsmogelijkheden, niet goed-geld terug garantie en rekent bovendien géén verzendkosten!

Achter Elektrischefietsensjop.nl staat een fysieke winkel, Rijwielhandel Ferwerda BV te Groningen, waar alle nodige kennis en kunde voor deze geavanceerde producten aanwezig is. Uw fiets wordt dan ook volledig afgemonteerd aangeleverd.

Voor de klanten die meer informatie over elektrische fietsen willen ontvangen en ook een proefrit willen maken staat het team van Ferwerda ter beschikking. In Groningen heeft Ferwerda een speciale winkel voor e-bikes, Ferwerda’s E-bike store. Hier zij de klanten natuurlijk ook van harte welkom.

Elektrischefietsensjop.nl heet alle bezoekers van deze nieuwe webshop van harte welkom!

Torsten Murra
Manager Verkoop
Elektrischefietsensjop.nl
Tel.: 06-51629047
[email protected]

Website: http://www.elektrischefietsensjop.nl

Bron: EMEA Persberichten