14 April, 2010 Terschuur, Holland; www.import-autos.nl “voordelig uw auto importeren uit Duitsland”

Waarom zou u nog teveel betalen voor uw auto? Ook u kunt duizenden euro’s besparen op de aanschaf van uw volgende auto!!!! Met de importservice die wij bieden bent u verzekert van een kostenbesparing van gemiddeld 15%.

Na jaren actief te zijn geweest in de automobiel branche zijn Jeroen Stolk en Peter-Hugo de Groot al weer ruim twee jaar actief met het importeren van auto’s uit het buitenland. De kern van de activiteiten binnen Import-Autos.nl ligt op het importeren van Duitse auto’s uit het luxe segment in de leeftijd tussen 1 en 3 jaar. Import-autos.nl is het toonaangevende bedrijf op het gebied van auto’s importeren uit het buitenland. Een jong en dynamisch bedrijf dat in korte tijd is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Import-autos.nl is gespecialiseerd in het importeren van duitse auto’s zoals BMW, Mercedes, Audi en Volkswagen Import-autos.nl is constant in opdracht van klanten op zoek naar autos om deze te importeren. Door de ruime ervaring is Import-autos.nl in staat auto’s veel voordeliger te importeren. Het voordeel wat Import-autos.nl realiseert heeft te maken met het uitgebreide netwerk bij dealers en fabrikanten in het buitenland, RDW, Douane en uiteraard de kennis van de markt.Een goed voorbeeld hiervan is de slurptax die per februari 2008 is ingegaan. Auto’s die voor deze datum op kenteken zijn gekomen in het buitenland zijn niet belast met deze tax waardoor er flink kan worden bespaart op de bpm.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over http://www.import-autos.nl neem dan contact op met Dhr Stolk. U kunt Dhr Stolk bereiken op telefoonnummer 06-42714230 of per e-mail; [email protected]

Visit the publisher’s website: http://www.import-autos.nl