ENSCHEDE ““INC (International News Company) heeft een korte tijd geleden de officiele INC iPhone applicatie gelanceerd. Met tientallen nieuws applicatie’s op de markt, heeft de applicatie zich nu gerevolutioneerd middels een nieuwe functie in de iPhone applicatie. Real Time nieuws is de naam van een van de nieuwe functies in de update. Amerikaanse nieuws applicaties hebben het al, maar nog geen enkele Nederlandse applicatie is er mee uitgerust. Real Time nieuws, overal op de hoogte zonder een applicatie te starten.

Middels ingebouwde push-notificaties komen alle zogenoemde categorie 3 nieuws artikels middels push-notificaties binnen bij iPhones. Hierbij kan gedacht worden aan de overstroming in Pakistan, de vorming van een nieuw kabinet, stroomuitval enz. Must-now nieuws zal naar alle INC applicaties worden verstuurd als push-notificaties. Met als optie om middels ontgrendelen meer te lezen. Uiteraard zit er een daglimiet aan de push-notificaties, en worden deze alleen gebruikt bij ernstig of belangrijke nieuwsfeiten. Dit om irritatie bij gebruikers te voorkomen.

Een buienradar is ook toegevoegd aan de INC-Nieuws iPhone applicatie, deze kan tot 2 uur verder de satelliet foto’s tonen. Verder hebben enkele bugfixes gezorgd dat het nieuws zich sneller zal vernieuwen en laden. Wij raden alle nieuws geinteresseerden aan om de INC applicatie te installeren, en altijd de laatste belangrijke nieuwsfeiten te weten. Zonder een applicatie te starten!

DOWNLOAD NU DE INC IPHONE APP!

Website: http://www.inc-nieuws.com

Bron: EMEA Persberichten