PERSBERICHT
Eindhoven, 12 augustus 2010

Mooi Helder! De dag waarop jonge Industrial Designers zich presenteren.

Op zaterdag 4 september organiseert studievereniging Industrial Design Lucid van de Technische Universiteit Eindhoven “ËœMooi Helder! De dag van het idee’. Van 13:00 tot 22:00 uur presenteren jonge Industrial Design studenten zich op het 18 Septemberplein te Eindhoven d.m.v. interactieve projecten, Silent Disco, innovatieve hapjes en korte workshops.

Studenten van de faculteit Industrial Design laten op zaterdag 4 september zien wat zijn door middel van ontwerpen kunnen betekenen voor de stad Eindhoven en haar inwoners. Het evenement draagt de naam “ËœMooi Helder! De dag van het idee’ en zal de vorm aannemen van een interactieve markt. Het bezoeken van het evenement is volledig gratis en is bedoeld om de bezoekers een ervaring mee te geven.

In het centrum van Eindhoven wordt de bezoeker ondergedompeld in de wereld van Industrial Design. Interactieve installaties creëren een beleving voor de bezoekers. Prototypes van projecten verschaffen een duidelijk beeld van welke vernieuwing Industrial Design kan bieden. Korte, toegankelijke workshops geven een eenvoudig beeld van de maakbaarheid der dingen. Vernieuwende hapjes en een koud drankje creëren een sfeer waarin mensen elkaar ontmoeten en inspireren.

Ontdek de wereld van Industrial Design en geniet van een inspirerende sfeer tijdens “ËœMooi Helder! De dag van het idee’. Kom een kijkje nemen op 4 september of bekijk vast de website www.mooihelder.nl voor meer informatie!

Onderstaande informatie is niet bedoel voor publicatie.

Dit is een origineel persbericht.
Voor meer informatie over “ËœMooi Helder!’ kunt u ten alle tijden contact opnemen met de commissaris Public Relations van Lucid:

Fiona Jongejans
e. [email protected]
t. +31 (0) 402474181

Meer informatie over studievereniging Industrial Design Lucid is te vinden op www.lucid.cc .

Website: http://www.mooihelder.nl

Bron: EMEA Persberichten