Elke dag vers fruit op kantoor. Dat is het concept van www.fruitmandshop.nl. In Engeland is het reeds een groot succes, maar in Nederland staat het nog in de kinderschoenen. Voor twee jonge ondernemers een reden het ook in Nederland te proberen. De twee hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen daarbij hoog in het vaandel staan. Zo zijn de manden recyclebaar en wordt alleen seizoensfruit met lage CO2 uitstoot geleverd. Het concept slaat aan. Alleen al in Amsterdam worden nu ruim 100 bedrijven beleverd. Het fruit draagt bij aan een gezonde werksfeer, verhoogd de motivatie onder werknemers én heeft een positieve bedrijfsuitstraling. “ËœVoor alle betrokkenen dus alleen maar voordeel’, aldus mede oprichter Sieger Koeman (31).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Het leveren van fruit op kantoor is in het buitenland al langer een groot succes. Toen Koeman recent een medestudent Marketing en Bedrijfskunde tegenkwam, besloten de twee met www.fruitmandshop.nl te starten. Ze hebben daarbij goed nagedacht over hun concept. Zo laten zij het fruit inpakken door werknemers welke via het UWV bij het bedrijf zijn geplaatst. Tevens zorgt Fruitmandshop.nl in samenwerking met het Leger des Heils voor gratis gezonde traktaties tijdens de komende feestdagen. Ook een aantal regionale maatschappelijke initiatieven kan op sponsoring van het bedrijf rekenen.

Assortiment en missie
Een luxe assortiment leveren met een zo laag mogelijk CO2 uitstoot. Dat is de missie van het bedrijf. “ËœOnze service is dan ook niet alleen gezond voor het personeel, maar ook milieubewust.’ Aldus Koeman. Het bedrijf geeft aan wekelijks een verse mix van zo’n 10 verschillende fruitsoorten te leveren. Dit vind plaats in rieten manden. De bedrijven worden geleverd via een zo optimaal mogelijke route. De prijs van een mand vers fruit is afhankelijk van het aantal manden dat het bedrijf afneemt. Een mand met 60 stuks fruit is verkrijgbaar vanaf € 24,95,- inclusief bezorgkosten. Fruitmandshop.nl levert veel variatie in soorten door het jaar heen. Via de website www.fruitmandshop.nl kan men zich als bedrijf gemakkelijk aanmelden. Fruitmandshop.nl maakt dan op basis van de wensen van de klant en het aantal werknemers binnen het bedrijf een passend voorstel.

Voor meer informatie: www.fruitmandshop.nl

Website: http://www.fruitmandshop.nl

Bron: EMEA Persberichten