De koude winterdagen zijn weer aangebroken. Riemenwinkel.nl heeft zichzelf dan ook in een nieuw warm jasje gestoken. Daarbij is het assortiment aangevuld met luxe riemen van het Italiaanse merk Profuomo.

Wat is nieuw?
Het brede aanbod riemen wordt nu nog overzichtelijker gerangschikt zodat de klant snel tussen het assortiment zijn keuze kan maken. Zo kunnen riemen geselecteerd worden op merk, op materiaal en op kleur.
Het aanbod is daarnaast uitgebreid met luxe herenriemen van het Italiaanse merk Profuomo. Hoogwaardige kwaliteitsriemen die zelfs na jaren dragen mooi en soepel blijven.

Service
Riemenwinkel.nl hoopt hierbij nog beter tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Online shoppers willen uit een breed assortiment snel een goede keuze kunnen maken. Daarnaast speelt Riemenwinkel.nl ook in op de wensen van de klant met betrekking tot levertijd en kwaliteit tegen een lage prijs. De verzendkosten bedragen slechts € 1,00 euro per riem. Bestellingen voor 17.00 uur worden dezelfde werkdag nog verstuurd.

Meer informatie
Riemenwinkel.nl is gespecialiseerd in nette herenriemen voor bij een pantalon of nette broek. De riemen zijn van een hoogwaardige kwaliteit soepel leder en zijn verkrijgbaar in de maten 85 cm tot en met 115 cm. De winkel heeft een basis assortiment huismerkriemen voor € 22,50, Michaelis riemen voor € 27,50 en Profuomo riemen voor € 44,95. De winkel biedt uitgebreide betaalmogelijkheden: iDeal, Paypal, Creditcards, betalen onder rembours en betalen via bank overschrijving.

Riemenwinkel.nl is onderdeel van Accessoirewinkel.nl. Een lifestyle webshop voor hem en haar. Onder Accessoirewinkel.nl vallen 10 gespecialiseerde webwinkels zoals riemenwinkel.nl, stropdassenwinkel.nl, boxershortswinkel.nl, sieradenwinkel.nl, bretelswinkel.nl, manchetknopenwinkel.nl.

Contactinformatie
Riemenwinkel.nl
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout
Tel. 0252 86 17 01

Website: http://www.emea.nl

Bron: EMEA Persberichten