Ziffpage logo
De zomervakantie van 2010 stond voor Mark Stoelinga en Sander van Alphen niet alleen in het teken van ontspannen en luieren. Anders dan de meeste jongeren zijn zij aan de slag gegaan met het realiseren van een idee dat ze hadden. Een visie om het internet overzichtelijk te maken voor iedereen.

Het idee was om het internet voor iedereen makkelijk bruikbaar te maken. We zijn aan de slag gegaan om ons idee uit te werken, en hebben zo een eenvoudige startpagina gemaakt die simpel aangepast kan worden. Als de website een succes wordt, zullen er meer makkelijke internetdiensten volgen.” aldus Stoelinga en van Alphen.

Ziffpage.net is een webpagina die door iedereen te gebruiken is. Het hele concept draait om de persoonlijk perfecte “Ëœinternetomgeving ’ te creëren. Alles wat de gebruiker hoeft te doen is een gratis account aanmaken om te starten. De mogelijkheden breiden zich uit wanneer de gebruiker ervoor kiest om zich aan te melden voor een premium account. Dit is tegen een kleine vergoeding per maand, er worden maandelijks nieuwe opties toegevoegd.

Ziffpage.net focust zich op mensen die niet zo goed met internet om kunnen gaan, en daarom een makkelijke start willen maken. Dit betreft vooral ouderen/senioren. “Vanwege het feit dat de website ouderen een handje op weg helpt gaan wij ook onze dienst aanbieden voor gebruik binnen verzorgingstehuizen. Wij vinden het belangrijk dat juist die groep die nog niets van internet af weet het gaat gebruiken, omdat er een schat aan informatie en entertainment te vinden is.“

Website: http://www.ziffpage.net

Bron: EMEA Persberichten