Begin de dag hoe jij het wilt!

Muesli is lekker en gezond. Maar vaak zitten in muesli nu net teveel ingrediënten waar je niet zo dol op bent of zijn de biologische muesli smaakloos. Dat neem je dan maar voor lief! Wist je dat dat helemaal niet nodig is? En daar komt mymuesli om de hoek kijken. mymuesli is de eerste aanbieder van gepersonaliseerde biologische muesli op internet. Het idee is ontstaan in Duitsland waar het dagelijks zijn succes bewijst. Goed nieuws voor de Nederlanders, want vanaf vandaag is de gepersonaliseerde mymuesli ook in Nederland te krijgen via www.mueslimixen.nl. Begin jij de dag hoe jij dat wilt?

Ontbijt 2.0
“¨In een tijd waar er veel mogelijkheden bestaan om op internet je producten te personaliseren, kan iets alledaags als ontbijt niet ontbreken. En zeg nu zelf, eigenlijk wordt deze belangrijke maaltijd te vaak vergeten. Daarom probeert mymuesli het alleen maar leuker, makkelijker én ook nog eens gezond voor je te maken door de keus aan jóu te laten. Wat zij introduceren als “Ëœhet nieuwe ontbijten’.

Onder gepersonaliseerde muesli wordt simpelweg verstaan dat je je eigen muesli kunt samenstellen. Geheel afgestemd op je eigen wensen. Hou je niet van rozijnen of ben je juist gek op cranberry en chocola? Je kunt het zo gek niet bedenken of de ingrediënten zijn er. Voor de kleintjes is er zelfs muesli met -let wel- biologische gummiebeertjes. Want alle muesli zijn natuurlijk wel puur natuur en worden met de hand én met veel liefde samengesteld uit biologische ingrediënten. Kortom; nu kun je eindelijk met de perfecte muesli ontbijten en/of lunchen.

Diverse muesli varianten: voor elk wat wilsҬ
Er is keuze uit meer dan 80 (biologische) ingrediënten waaronder de gebruikelijke granen, zaden en vruchten, maar ook speciale ingrediënten zoals macadamia-noten, frambozen en allerlei chocoladeverrassingen.

In totaal zijn er op deze manier 566 miljard unieke muesli varianten mogelijk. “Wil je sporten, afvallen of gewoon geen rozijnen in je muesli? Iedereen vindt bij ons een passende mix, die ook nog lekker en biologisch is“, aldus de Nederlandse “Ëœcereal entrepeneur’, Bas Verhoogt (31).
Happy mixing en eet smakelijk!

De muesli-jongens
Ondernemers en muesli-liefhebbers Bas Verhoogt & Jasper van der Meij, ook wel de muesli-jongens, zijn eind 2009 in aanraking gekomen met de succesvolle internet startup mymuesli in Duitsland. De muesli-jongens vonden dit idee zo leuk dat ze het concept ook in Nederland wilden introduceren. Geheel aangepast voor de Nederlandse markt, presenteren zij mymuesli (mueslimixen.nl) in Nederland. Iedereen die baalt van de huidige assortimenten of die de dag goed wilt beginnen, kan via de website snel en eenvoudig een eigen muesli kan samenstellen om deze thuis of zelfs op kantoor te laten bezorgen.

Voor meer informatie over mymuesli of de muesli-jongens kunt u contact opnemen met:
Bas Verhoogt Jasper van der Meij http://nl.mymuesli.com
06-43554687 / @basverhoogt / [email protected]
06-41370707 / @jvdmeij / [email protected]
twitter: @demueslijongens

Aanvullend materiaal is te downloaden via de mymuesli PressDoc pagina: http://mymuesli.pressdoc.com

Website: http://nl.mymuesli.com