Woensdag 10 november is de Release Candidate van de nieuwe Archie versie uitgekomen. Deze bevat onder andere de Aandachtsmonitor, een nieuwe CRM-technologie om klantenaandacht te monitoren. In één oogopslag wordt zichtbaar welke contacten er met een bepaalde groep klanten tijdens een bepaalde periode zijn geweest. Hier is meer te vinden over de Aandachtsmonitor.

De Notifications is een andere uitbreiding die toegevoegd is aan de Release Candidate. Met deze tool kunt u documenten of spreadsheets binnen Archie volgen. Vinden er wijzigingen op plaats dan wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

De Social Media connectiviteit is aangepast waardoor bijvoorbeeld een LinkedIn, Facebook,Twitter of ander Social Network inzichtelijk wordt met behulp van de relatiegegevens. De verschillende netwerken zijn binnen Archie te bekijken en aan te passen.

De integratie met Outlook via de Outlook Mail Plus connector is uitgebreid. Het is nu mogelijk om contactpersonen vanuit Outlook toe te voegen in Archie. Deze worden inclusief de email gekoppeld aan de relatiekaart.

In het management voor emailingen zijn een aantal opties vernieuwd en uitgebreid. Het volume aan emails dat verzonden wordt kan beter gespreid worden. Bij grote bulk-emails wordt de verzender al snel als spammer bestempeld door de provider. De Outlook Mail Plus module vangt dit nu af.

Voor een compleet overzicht van de nieuwe toepassingen in de Release Candidate van Archie kunt u hier klikken.

Website: http://www.archie.nl

Bron: EMEA Persberichten