AMSTERDAM – Dinsdag 20 april 2010,

De economie trekt sneller aan dan verwacht, de beursen stijgen weer
en de recessie is minder zwaar en hevig gebleken dan voorspeld.

De hoge spaarrentes van de internet spaarrekeningen zijn de afgelopen jaar
ver omlaag gezakt. Maar hier lijkt een einde aan te komen. De spaarrentes
gaan weer omhoog en dit maakt het vergelijken van de verschillende spaarrentes
van de banken interessanter.

Dit blijkt uit een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd onder analisten van gerenomeerde banken, die voorspellen dat de spaarrentes weer gaan stijgen. Ook sluiten ze een renteoorlog niet uit.

LeasePlan bank heeft op dit moment nog de hoogste spaarrente zonder voorwaarden, gevolgd door Moneyou op de tweede plaats. Maar als u uw geld voor een langere tijd kunt missen of een hoger bedrag op uw nieuwe spaarrekening stort, kan de rente nog hoger oplopen.

De rente van de deposito rekeningen is het afgelopen jaar nauwelijks gedaald, omdat de verwachting voor de lange termijn is dat de rentes voor het sparen zonder voorwaarden binnenkort weer gaan stijgen.

Voor een volledig en onafhankelijk overzicht van alle Nederlandse spaarrekeningen met de hoogste spaarrentes die onder het depositogarantiestelsel vallen, surft u naar www.vergelijken-spaarrente.nl

Hier vindt u ook antwoord op de meest gestelde vragen over hoge spaarrentes, uitleg over het depositogarantiestelsel en informatie over deposito sparen.

Sluit snel gratis een of meerdere spaarrekeningen af en profiteer van de hoogste spaarrente die dus binnenkort weer gaat stijgen.

Website: http://www.vergelijken-spaarrente.nl