Waarom online factureren

Het opstellen van je facturen zou een leuke bezigheid moeten zijn. Echter in de praktijk stel je het toch keer op keer uit omdat je net niet alle gegevens bij de hand hebt. Als je er even bij stil staat is de kans op fouten groot en ben je al snel onevenredig veel tijd kwijt aan je administratie.

De oplossing

FactuurTotaal is hier een uitkomst. Deze splinternieuwe betaalbare facturatiedienst laat je snel en eenvoudig een factuur opstellen. Het kan zelfs omgaan met terugkerende facturen (bijvoorbeeld maandelijkse facturering naar klanten) . De combinatie van gebruikersgemak en dienstverlening bespaart je niet alleen veel tijd en geld, maar betekent ook dat je facturen sneller betaald worden.

Voor wie is FactuurTotaal bedoeld ?

FactuurTotaal richt zich voornamenlijk op freelancers, adviseurs en professionele dienstverleners (architecten, advocaten en dergelijke).V oor de kosten hoef je het niet te laten, je start namenlijk altijd met een gratis abonnement. Je betaald alleen indien je meer dan 3 facturen per maand verbruikt met een maximum van 10 euro per maand. Is het een maand rustiger dan betaal je dus gewoon niet.

Eenvoudig in gebruik

Het aanmaken van een nieuw account is met FactuurTotaal zo gebeurd. Na registratie ben je binnen 1 minuut startklaar om je eerste gratis factuur te versturen. Je hoeft geen ingewikkelde vragen te beantwoorden, maar je kunt direct aan de slag. Er zijn beperkte boekhoudkundige regels, wij vinden namenlijk dat de ondernemer de baas is. Dus als je een factuur wilt verwijderen of aanpassen dan kun je dit gewoon doen.

In de praktijk

Een factuur versturen is met FactuurTotaal in 3 eenvoudige handelingen uit te voeren.

  • 1. Selecteren van je klant (de klant gegevens en profiel worden automatisch ingelezen)
  • 2. Het selecten van je dienst (de btw en prijsgegevens worden automatisch ingelezen)
  • 3. Klik op versturen en klaar !

Sneller betaald worden

Je kunt er tevens voor kiezen om je facturen online aan te bieden. De klant kan dan heel eenvoudig (online !) de laatste status van de factuur bekijken en betalen via iDeal.

Probeer het gratis

Eenvoudiger kan niet. Deze nieuwe online dienst gratis tot en met 3 facturen per maand en je betaald nooit meer dan 10 euro per maand.

Website: http://www.factuurtotaal.nl